Magyarországon legális szexel fizetni?
Figyelt kérdés
Nem nem a tejért a boltba.
Pl egy maszek autószerelőt kifizetni ezen módon. vagy Albérletért cserébe havi X együttlét És ezt legálisan papíron rögzíteni ?
2016. szept. 19. 18:16
1/10 Gugu Gabor válasza:
Szerintem nrm legális... nézük rögtön a problémás adózást. :)
3/10 A legböszmébb Feri válasza:
Túl sok poreszt nézel.
4/10 anonim válasza:
nem legális, de egy autószerelővel biztos megalkudhatsz, ha nem vagy hánytatóan ocsmány, és nem nagyon lestrapált az alvázad
6/10 anonim válasza:
Nem legális (mint hogy üzletszerű kéjelgés:), de ha lerendezitek természetben ki tudja ellenőrizni ugyebár...?
7/10 kovpet válasza:
Szerintem meg legális, ha nincs 18 év alatti a történetben. Aki szerint tiltja valami, attól várom a jogszabályi hivatkozást. Lehet, hogy van, nem vagyok jogász, de én nem tudok ilyenről. Az "üzletszerű kéjelgés" tudtommal 19977-ig volt a jogszabályban, utána már kikerült belőle. Adózni meg jövedelem után kell, itt meg nem keletkezik jövedelem.
8/10 anonim válasza:
Az oké hogy meg akarod bacatni magad az autószerelővel
De miért akarod ezt lepapírozni?
9/10 anonim válasza:
Szerintem ezt legfeljebb annyira tiltja törvényt, mint hogy a szomszédommal cserélek három tojást két tejért.
10/10 anonim válasza:
Ha mindenáron papírozni akarsz:
Ő ad egy papírt, hogy kifizettél neki ennyit (pl az albérletér). Te adsz neki X kupont, amit beválthat
szexre (névre szólót, nehogy másnak eladja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!