Szerintetek hány év múlva lesz magyarországon is legális a fű?
az egy dolog, de egyrészt drognak számít: az alkohol, a nikotin és a koffein is (igen így a kávé vagy még a fekete tea is drognak számít).
másrészt ez a "kapu-drog" elmélet is rég megdőlt már. hollandiában amikor legalizálták a keménydrogok használata több mint 20%kal visszesett. világos is, ha valaki füvet akart csak venni nem dílerekhez ment akik ki tudja még mikkel üzleteltek, hanem megvette egy shop-ban.
tehát a fű legalizálása nem vezetne a "kemény" drogokhoz, épp ellenkezőleg.
"Minden 3. fiatal"
(Ha már a libsik mindig a helyesírást pofázzák, akkor itt a bökkenő: minden harmadik fiatal. A "3." helytelen.)
Pont azok véleményét nézed? A fiatalság ott van, hogy a nevük kuss kell, hogy legyen. Sok senki, azt hiszik övék a világ.
A fiatal nem számít. Azt értem, hogy az igényeiknek megfelelő legyen az oktatás, de azt már nem, hogy a véleménye számítson a drogosnak.
értem amit írtál, tisztában is vagyok a dolgokkal de az amcsik meg a mexikóiak ebben nem játszanak össze, azzal hogy amerika csomó államában legalizálta így a mexikói drogkartellek csomó pénztől estek el és lassan már nem is éri meg nekik a fűbiznisz, szintetikus szerekből meg fegyverekből úgyis sokkal nagyobb bevételük van.
ami a legalizáció útjában áll nálunk szerintem, az az elöregedő társadalmunknak köszönhető és hogy a gondolkodásunk elmaradott. amerikában most azok az emberek vannak döntő pozíciókban, akik megélték a woodstockot, az a generáció látja hogy nincs ebben semmi rossz. nálunk viszont az idősek a legnagyobb szavazóbázis, ők nyilván nem vevők a legalizálásra mert a sátánt látják benne, és amíg az ő szavazataikat elveszítené egy párt addig nem meri ezt bejátszani.
Nem fogják, de ha ez valamilyen csoda folytán meg is valósulna, az sem egyik napról a másikra.
Kezdetnek csak fokozatosan csökkentenék a büntetési tételt (viszonylag nemrég emelték, így erre semmi esély), azután jönne a dekriminalizálás, majd végül legálisan is hozzá lehet majd jutni. Viszont a fázisok közt hosszú évek telnének el!
Amúgy hanyagoljátok már azt a baromságot, hogy az állam ebből remél bevételt. Pénzmosás is törvénytelen, mégha ebből az államnak jóval több bevétele is van. Viszont mégse fogják sohasem legalizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!