Ha a rokonom az egyházra hagyta mindenét akkor én nem is örökölhetek?
már lassan 10 éve járok a nagynénémhez mert ápolom, mosok rá, pelenkázom, elviszem templomba vásárolok neki, szóval ellátom. Elég sok vagyona van viszont, kérlek ne arra gondoljatok, hogy a vagyonáért csinálom, de az ő tulajdona családi vagyon. Szóval nem nagyon hagynám veszni ha megértitek. Most találtam egy papírt nála amibe beleolvastam, kiderült minden vagyonát az egyházra hagyja halála után. Engem ez megrázott, mivel életem legszebb éveit ráfordítottam, azért nem mentem el normális munkahelyre mert messze volt és nem tudtam volna a nénire figyelni, gondoltam majd változik a helyzet. Személy szerint nem iratnék vele végrendeletet mert nem beszámítható, én meg nem vagyok gonosz, hogy kihasználjam így az egyetlen rokonomat önös érdekből. De mégis mit tudnék tenni, hogy ne az egyház kapja a vagyont? Én elszúrtam a néni miatt az egész életemet, azt hittem a családi vagyon engem fog illetni, de nem. Mert ha tudom, hogy van ilyen rendelkezés akkor boldogan elmentem volna dolgozni mert tudom, hogy valaki aki az örökös az fog rá vigyázni.
Teljesen kilátástalan a helyzetem.
Nem ír alá semmit és nem fogad orvost. Egy szakértő meg nekem drága , ő meg nem fogja kifizetni. Már utánajártam ennek régebben.
Hétfőn viszont be fogok menni a egyházba és mondom, hogy akkor ápolják tovább ha úgy is ők örökölnek, én meg már úgy is elszúrtam az életem nekem mindegy, hogy mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!