Ha behívtak tanuként egy 2 évvel ezelőtti ügyre tanúként, de megvan az elkövető név szerint a kiküldött levélben, akkor ebből nekem származhat valami bajom ott?
Figyelt kérdés
Mi lesz a dolgom tanuként ott? Én már egyszer tettem vallomást (látom meg is lett az elkövető) a rendőrségen tettem vallomást, minek hivnak be a biroságra is?2016. szept. 8. 11:54
11/16 A kérdező kommentje:
kérhetem hogy felolvassák a régi rendőrségi vallomást vagy automatikuan meg fogják tenni?
2016. szept. 15. 18:28
12/16 anonim válasza:
Felfogják, de először akkor is magadtól kell vallomást tenned és utána kérdeznek tőled és olvassák fel a tanúvallomásodat.
13/16 A kérdező kommentje:
abból ítélve hogy több mint 2 óra van kiiírva, az jelentheti azt hogy nem egyedül leszek?
2016. szept. 19. 10:43
14/16 anonim válasza:
Ebben biztos lehetsz. A bíróság ugyanis tárgyaláson jár el, talán láttál már ilyet a tévében.
15/16 anonim válasza:
Az csak tájékoztató jellegű, hogy ráírják, hogy mennyi a várható időtartam.
Valójában bármi előfordulhat. Lehet a kihallgatásod 20 perc is, meg akár 2 óra is. Attól függ, hogy mennyire kell minden részletbe belemenően kikérdezni. Illetve nyilván lehetnek más tanúk is, lehet csúszás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!