Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitörölt a munkaügyi központ...

JohnnyBoy002 kérdése:

Kitörölt a munkaügyi központ a nyilvántartásból, mert elfelejtettem lejelenteni valamit. Tudok e tenni valamit?

Figyelt kérdés
Augusztus elejéig közmunkán voltam, ott hagytam, mert semmibe se vettek az ott dolgozók. Úgy volt, hogy ősztől megyek egy céghez gyakornoki programban, ehhez persze regisztrált munkanélkülinek kell lennem. Ma jött a levél, hogy töröltek a nyílvántartásból, mert sajnos az én hibámból, nem jelentettem le, hogy ott hagytam a közmunkát. Így nem lesz gyakornoki munka, lehet valamit tenni?
2016. aug. 31. 15:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell várni a 60 napot. A hivatalt hiába győzködöd, inkább a munkáltatódban bízz, hátha megérti.
2016. aug. 31. 17:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Írtam Neki az fb-n, látta, nem írt vissza. Gondolom így jártam. :/

De amúgy meg ezer másik dolog van még e melett az életemben amit nem akarok részletezni (beteg szülők, tanya), kénytelen leszek más úton elindulni a boldogulás felé.

2016. aug. 31. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:
ha nekem, mint leendő munkáltatónak megírnád, hogy bocs, meguntam a melót/céget/kollégákat, ezért töröltek, akkor sem akarnálak alkalmazni, ha nem lenne feltétel a munkanélküliséged.
2016. aug. 31. 19:57
 14/18 A kérdező kommentje:
Félre téve a vitát, ez később látszódni fog azoknak a cégeknek ahova jelentkezem állásra?
2016. aug. 31. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:
A munkaügyi központos előéleted? Nem, még csak az kéne, hogy ezt normális munkavégzéssel egy kategóriába kelljen venni. Majd az önletrajzunkba is feltüntessük, mint egy munkahelyet? Egy csak egy igen nevetséges összegű segély, amit a Fidesz munkának nevezett ki, hogy a semmi pénzért cserébe még a munkanélküliség statisztikáit is szépítse vele.
2016. szept. 1. 08:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Én nem a közmunkára gondolok hanem erre a figyelmetlenségre, hogy nem jelentettem azt, hogy ott hagytam. Ez látszódik e majd később?
2016. szept. 1. 10:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem fog.
2016. szept. 1. 14:14
 18/18 anonim válasza:
Most nem tudom, kedves ott az elején egypár kukacoskodó 1-es, 7-es válaszoló például, a kérdezőt mért kell szekálni azért mert ott hagyta a közmunkát? oké véletlen nem jelentette a Munkaügyi fele hogy a közmunkát otthagyta, valóba tévedett, és törölték, de mért kell érte piszkálni? Ha valaki közmunka közbe talál jobb rendes jogviszonyos (sőt a közmunkánál minden csak jobb) munkát, mindenkinek joga van otthagyni és a rendes munkát elvállalni igenis, nem tudom ezért mért kell piszkálni ilyen stílusba, oké hogy hibázott, de attól függetlenül ha valaki találna jobbat, biztos hogy akkor lenne hülye ha nem vállalná el és a sz@rba maradna inkább
2016. szept. 21. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!