Kitörölt a munkaügyi központ a nyilvántartásból, mert elfelejtettem lejelenteni valamit. Tudok e tenni valamit?
Legközelebb tájékoztasd a hivatalt, hogy nem mentél dolgozni, mert megsértődtél.
Nem tudsz tenni semmit, majd megy helyetted más.
Ebben mi volt személyeskedés?
Én meg elfelejtettem elmenni, mert a gyerekem kórházban volt.
Kaptam a papírt, hogy töröltek a nyilvántartásból, felhívtam őket, hogy mit tudok tenni. Mondák, hogy 60 nap után tudnak újra regisztrálni. Megköszöntem szépen és 60 nap letelte után bementem.
Ennyit lehet tenni, nem többet.
Igen csak ez a 60 nap sok...
Eleve úgy indult a történet, hogy nyár eleje óta tudok a munkáról, egészen ideáig vártak rám, mert egy papír hiányzik...
Most még tetézem azzal, hogy de még várjon 2 hónapot a munkáltató mire el tudja egyáltalán kezdeni az ügyintézést, nah ilyen türelmes cég a világon nincsen. Ez van, akkor ezt buktam.
Hát, ez annyira a no comment kategória, hogy nem is lehet rá mit mondani.
Neked nem tetszett a közmunka, leléptél, és most még neked áll feljebb. Szenzációs. :D
Jó hogy nem tetszett, mikor lett volna jobb lehetőség is!
Meg nem tudom Neked mennyire esett volna jól, ha mindennap azzal telt volna, hogy sértegettek, semmibe vettek meg hülyének néztek! Szerintem Te is ott hagytad volna!
Ha nem tehetem meg, nem hagytam volna ott.
Te most így jártál. Eldöntöd, megérte-e, vagy sem.
De megtehettem csak utána bakit követtem el!
Amúgy meg pont az ilyen okos tojás marhák miatt hagytam ott a közmunkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!