Szerintetek is megérdemlik a munkájuk közbeni atrocitásokat azon emberek, akik azt választották, hogy cseszegetni akarják az embereket? (BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, stb. )
A mentősök, tűzoltók, de még azért sok esetben a rendőrök munkáját sem kell bemutatni(mikor nem csak mérnek), hogy mennyire hasznos, megbecsülendő munka.
A tűzoltók kiszednek az autódból mikor hülye voltál, a mentősök pedig mindent megtesznek érted és szeretteidért, hogy megmentsenek.
Ez csak egy példa nyilván, amit nekik köszönhetünk.
De most a többi utcai cirkáló.. Ilyen BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, én nem értem mire föl csodálkoznak, hogy atrocitás éri őket, pofonokat kapnak.
Ők ezt akarták csinálni, ezt választották. Embereket akartak csesztetni. Választhattak volna akármilyen más melót, de nem, ők embereket akartak csesztetni. Ezért tanultak, így kerestek állást. Ők azt élvezik, ha csesztetik a szegényeket és leszarják, hogy mennyire szarul vagy, mennyi problémád van, ők ismeretlenül is még egyet beléd rúgnak. Mert egyszerűen ezt élvezik, ezt választották. Az ilyen "emberek" véleményem szerint igenis megérdemlik, ha akár minden nap többször is pofán vágják őket. Szerintetek nem?
Igen, szerintem megérdemlik. Sok esetben https://www.youtube.com/watch?v=SWwvE5DsJIc
Barátom is volt ellenőr, de megverték meg feljelentette a kollegája végül kiútálták ő meg lelépett
Teljesen fordítva ülsz a lovon, kisfiam.
Amúgy kár volt kihagynod a rendőrt, hiszen az egysejtű logikád szerint ő is azt választotta, hogy embereket csesztet.
Egyébként azon gondolkodj el, hogy nyitsz egy vidámparkot. Beleölsz sok-sok pénzt, hogy felépítsd, és nyilvánvalóan szeretnél belőle megélni.
Azaz szolgáltatást nyújtasz, pénzért.
De vannak, akik rendszeresen felülnek a hullámvasútra, a szellemvasútra, a körhintára, és nem fizetnek.
Te mit teszel ilyenkor? Ne is válaszolj, megmondom én: odaállsz a hullámvasút mellé, és elkezded csesztetni azokat, akik nem fizetnek, megpróbálod megakadályozni, hogy felüljenek a hullámvasútra.
Tehát semmivel sem vagy jobb, mint a BKV ellenőrök.
Azt kéne felfogni, hogy a BKV is egy vállalkozás, és nem Róbert bácsi ingyenkonyhája. Nem ingyencirkusz a magadfajta hülyegyerekeknek.
Ugyanúgy szolgáltatást nyújt pénzért, mint te a vidámparkoddal, és ugyanúgy szeretné elkerülni és megakadályozni, hogy fizetés nélkül igénybe vegyék a szolgáltatását, mint te a vidámparkodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!