Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek is megérdemlik a...

Szerintetek is megérdemlik a munkájuk közbeni atrocitásokat azon emberek, akik azt választották, hogy cseszegetni akarják az embereket? (BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, stb. )

Figyelt kérdés

A mentősök, tűzoltók, de még azért sok esetben a rendőrök munkáját sem kell bemutatni(mikor nem csak mérnek), hogy mennyire hasznos, megbecsülendő munka.

A tűzoltók kiszednek az autódból mikor hülye voltál, a mentősök pedig mindent megtesznek érted és szeretteidért, hogy megmentsenek.

Ez csak egy példa nyilván, amit nekik köszönhetünk.

De most a többi utcai cirkáló.. Ilyen BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, én nem értem mire föl csodálkoznak, hogy atrocitás éri őket, pofonokat kapnak.

Ők ezt akarták csinálni, ezt választották. Embereket akartak csesztetni. Választhattak volna akármilyen más melót, de nem, ők embereket akartak csesztetni. Ezért tanultak, így kerestek állást. Ők azt élvezik, ha csesztetik a szegényeket és leszarják, hogy mennyire szarul vagy, mennyi problémád van, ők ismeretlenül is még egyet beléd rúgnak. Mert egyszerűen ezt élvezik, ezt választották. Az ilyen "emberek" véleményem szerint igenis megérdemlik, ha akár minden nap többször is pofán vágják őket. Szerintetek nem?

2016. aug. 30. 20:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%
9:10 oké, akkor mi is járjunk bandákban, és ingyen utazhatunk a buszon. Szemmel láthatóan ez így működik. Végülis részemről oké, mert legalább jó a társaság, és megtakarítok havonta egy huszast.
2016. aug. 31. 13:26
 32/39 anonim ***** válasza:
2016. aug. 31. 18:28
 33/39 anonim ***** válasza:
9%
Nem lenne szabad bírságolni.A tömegközlekedést simán lehetne ingyenessé tenni.
2016. aug. 31. 18:31
 34/39 anonim ***** válasza:
7%

Igen, szerintem megérdemlik. Sok esetben https://www.youtube.com/watch?v=SWwvE5DsJIc

Barátom is volt ellenőr, de megverték meg feljelentette a kollegája végül kiútálták ő meg lelépett

2016. aug. 31. 18:34
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
#31:Nem,nem oké,de ne várd egy,vagy akár több jegyellenőrtől,hogy 20 fős bandával "kikezdjen".Annyira nincsenek megfizetve,szerintem.Megkockáztatom:az emberek döntő többsége nem kockáztatná sem az életét,sem a testi épségét a munkáltatója pénzéért,érdekeiért.Talán még te sem.
2016. szept. 1. 00:15
 36/39 anonim ***** válasza:
00:15, akkor minek vannak ott a fegyveres közteresek? Ezekszerint akkor a 20 fős bandáknak ököljog alapján ingyenes a tömegközlekedés? De hülye voltam, hogy eddig bérletet vettem...
2016. szept. 1. 00:22
 37/39 anonim ***** válasza:
#36:Ha jelen vannak a fegyveres közteresek,akkor feltehetőleg a jegyellenőrök is bátrabbak.Ha nincsenek, akkor nyilván kevésbé.
2016. szept. 1. 00:34
 38/39 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom kedves kérdező, de lehet hogy te nem utazol olyan helyen, ahol a nemnaptólbarnák is járnak, de egy két ritka kívételtől eltekintve jogos amit tesznek. Amikor ez a familiárisan hiperpigmentált féreg népség visszapofázik neki olyan stílusban, hogy mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében, és úgy gondolják, hogy nekik mindent lehet (a jegy nélkül utazás a minimum), akkor csodálkozom, hogy van türelmük hozzá, és nem hinném hogy ez lenne minden vágyuk.
2016. nov. 14. 19:39
 39/39 anonim válasza:

Teljesen fordítva ülsz a lovon, kisfiam.

Amúgy kár volt kihagynod a rendőrt, hiszen az egysejtű logikád szerint ő is azt választotta, hogy embereket csesztet.

Egyébként azon gondolkodj el, hogy nyitsz egy vidámparkot. Beleölsz sok-sok pénzt, hogy felépítsd, és nyilvánvalóan szeretnél belőle megélni.

Azaz szolgáltatást nyújtasz, pénzért.

De vannak, akik rendszeresen felülnek a hullámvasútra, a szellemvasútra, a körhintára, és nem fizetnek.

Te mit teszel ilyenkor? Ne is válaszolj, megmondom én: odaállsz a hullámvasút mellé, és elkezded csesztetni azokat, akik nem fizetnek, megpróbálod megakadályozni, hogy felüljenek a hullámvasútra.

Tehát semmivel sem vagy jobb, mint a BKV ellenőrök.

Azt kéne felfogni, hogy a BKV is egy vállalkozás, és nem Róbert bácsi ingyenkonyhája. Nem ingyencirkusz a magadfajta hülyegyerekeknek.

Ugyanúgy szolgáltatást nyújt pénzért, mint te a vidámparkoddal, és ugyanúgy szeretné elkerülni és megakadályozni, hogy fizetés nélkül igénybe vegyék a szolgáltatását, mint te a vidámparkodnál.

2016. nov. 15. 08:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!