Szerintetek is megérdemlik a munkájuk közbeni atrocitásokat azon emberek, akik azt választották, hogy cseszegetni akarják az embereket? (BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, stb. )
A mentősök, tűzoltók, de még azért sok esetben a rendőrök munkáját sem kell bemutatni(mikor nem csak mérnek), hogy mennyire hasznos, megbecsülendő munka.
A tűzoltók kiszednek az autódból mikor hülye voltál, a mentősök pedig mindent megtesznek érted és szeretteidért, hogy megmentsenek.
Ez csak egy példa nyilván, amit nekik köszönhetünk.
De most a többi utcai cirkáló.. Ilyen BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, én nem értem mire föl csodálkoznak, hogy atrocitás éri őket, pofonokat kapnak.
Ők ezt akarták csinálni, ezt választották. Embereket akartak csesztetni. Választhattak volna akármilyen más melót, de nem, ők embereket akartak csesztetni. Ezért tanultak, így kerestek állást. Ők azt élvezik, ha csesztetik a szegényeket és leszarják, hogy mennyire szarul vagy, mennyi problémád van, ők ismeretlenül is még egyet beléd rúgnak. Mert egyszerűen ezt élvezik, ezt választották. Az ilyen "emberek" véleményem szerint igenis megérdemlik, ha akár minden nap többször is pofán vágják őket. Szerintetek nem?
Én például jólelkű vagyok és rendes. Akiben benne van ez a két jó tulajdonság, az nem választ ilyen munkát, hogy ebben az országban, ilyen fizetések mellett ilyen dolgokat tartat be...
És akkor változna a helyzet, ha ezekre nem találnának embert. Hanem csak kevesebb sarc betartására....... Ami valljuk be, az ország helyzetét nézve reálisabb lenne.
Mert van ebben az országban bőven pénz. RENGETEG. Ez egy gazdag ország. Rengeteg stadion, sok rabló politikus, mészáros lőrinc a másfél milliárdos yacht-jával meg ilyesmi. Egyszerűen hülyeségekre és szemétségekre költik a pénzt és a kisembereket csesztetik, lehúzzák.
Nah és szerintem aki ezt választja munkájának, hogy ilyen dolgokat betartat és ezzel ezt támogatja, az szerintem megérdemli, hogy csúnyán beszéljenek vele, leköpjék és jól beverjenek neki néha.
"ilyen undorító dolgokat betartat."
Vagyis szerinted undorító dolog pl. BKV-tól, hogy azt szeretné, mindenki fizesse meg a szolgáltatás igénybevételének árát? A bliccelők miatti kárt a többiek fizetik meg, ahogy minden más vállalkozásnál.
Az az undorító, hogy 10 ezer forint a retkes bérlet és 350 egy szaros jegy, ami 1 megállóra is annyi, meg 21-re is. Ilyen fizetések mellett.
Nem a bliccelők miatt szar a helyzet. Hanem mert ellopkodják a politikusok a pénzt.
Abban a társadalomban, ahol ez a mentalitás, nem tud elég ellenőr lenni, az is kevés.
Az ilyen szemléletnek természetes a bliccelés, az adócsalás, a lopás, a törvények kijátszása, és fel van háborodva, ha ezt szóvá teszik. Ha tehetné, meg is verné őket. Sokan meg is teszik. Ezért is járnak az ellenőrök falkában.
Ebben a társadalomban mindenkit zavar, ha más lop. Főleg az zavarja, hogy ezt sem ő teszi. Ezért teszik a vezetői kicsit nagyobb léptékben. És ezért megy el innen jóérzésű ember. De akkor minek van még Magyarország?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!