Szerintetek is megérdemlik a munkájuk közbeni atrocitásokat azon emberek, akik azt választották, hogy cseszegetni akarják az embereket? (BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, stb. )
A mentősök, tűzoltók, de még azért sok esetben a rendőrök munkáját sem kell bemutatni(mikor nem csak mérnek), hogy mennyire hasznos, megbecsülendő munka.
A tűzoltók kiszednek az autódból mikor hülye voltál, a mentősök pedig mindent megtesznek érted és szeretteidért, hogy megmentsenek.
Ez csak egy példa nyilván, amit nekik köszönhetünk.
De most a többi utcai cirkáló.. Ilyen BKV ellenőr, NAV-os, közterület felügyelő, én nem értem mire föl csodálkoznak, hogy atrocitás éri őket, pofonokat kapnak.
Ők ezt akarták csinálni, ezt választották. Embereket akartak csesztetni. Választhattak volna akármilyen más melót, de nem, ők embereket akartak csesztetni. Ezért tanultak, így kerestek állást. Ők azt élvezik, ha csesztetik a szegényeket és leszarják, hogy mennyire szarul vagy, mennyi problémád van, ők ismeretlenül is még egyet beléd rúgnak. Mert egyszerűen ezt élvezik, ezt választották. Az ilyen "emberek" véleményem szerint igenis megérdemlik, ha akár minden nap többször is pofán vágják őket. Szerintetek nem?
Nyilván van egy határ.. De amikor ravasz módon vásárlónak kiadva magukat az ellenőrök próbavásárlást csinálnak és mikor nem kapnak számlát, már nevetésre áll a szájuk, hogy lehet büntetni.... Mert csóri vállalkozó nem adott számlát. Mert különben csődbe menne.
Meg csesztetik minden kis szarságért az embereket, hogy aztán azok a pénzek menjenek stadionokra, meg egyéb hülyeségekre.
Aki ezt támogatja és cseszteti az embereket, az megérdemli, hogy megpofozzák néha-néha.
"Én például jólelkű vagyok és rendes."
Öndicséret mindig büdös.
"Ha a politikusok nem úgy kormányoznák az országot, hogy szétlopják, meg hülyeségekre költenek és ezt nem a lakosságra kivetett durva sarcokkal kompenzálnák, akkor nem kéne lopnia az átlagembernek."
Nevetséges indok. Aki akar az tud becsületesen élni.
"De amikor ravasz módon vásárlónak kiadva magukat az ellenőrök próbavásárlást csinálnak és mikor nem kapnak számlát, már nevetésre áll a szájuk, hogy lehet büntetni.... Mert csóri vállalkozó nem adott számlát. Mert különben csődbe menne....Aki ezt támogatja és cseszteti az embereket, az megérdemli, hogy megpofozzák néha-néha."
Inkább az ilyen adócsalók kéne megpofozni, miért van az, hogy mások tudnak számlát adni. Ugyanolyan szennye a társadalomnak, mint azok a politikusok, akik lopnak, mert mind a ketten az államot lopják meg. Na az ilyenekre támogatnám a halálbüntetést, mármint adócsalókra, feketén dolgoztatókra, korruptakra.
Amúgy pont most érkezett apámhoz egy fiatal nő, hogy ő forgácsolónak szeretne tanulni. Beszélgettek és kiderült, hogy szakácsként végzett, de mivel nem akarta senki sem alkalmazni tisztán, csak feketén, eldöntötte, hogy másik szakma után néz. Remélem az ilyen becsületes emberekből van több az országban.
Kérdező, teljes mértékben igazad van, aki meg mégis ezen a területen dolgozik, és van benne emberség, azt meg lapátra teszik, illetve nem él meg rendesen, mert mindenütt jutalékos rendszer van. Ez még különösen gusztustalanná teszi ezeket az "embereket"
Ha leírnám, mit mondott anno egy Fehérvári NAV-os matróna nekem az irodájában arra a kérdésemre, hogy önök is jutalékos rendszerben dolgoznak, lehet, páran már agyvérzést kapnának. Majdnem én is akkor.
"Aki ezt támogatja és cseszteti az embereket, az megérdemli, hogy megpofozzák néha-néha."
Jól gondolom, hogy hivatalos személy elleni erőszak miatt kell felelned és most igazolást keresel a tettedre?
Én a mocsok ÁNTSZ-eseket lógatnám föl! Milyen már, hogy van pofájuk azt mondani egy szegény megnyomorított, dolgozó, szenvedő izzadó magyar vendéglátósnak, hogy nem jó ha csótányok szaladgálnak a kis étterme konyhájában, hát milyen dolog ez! Hogy van pofájuk föllépni az ellen, hogy mindenki szalmonellás legyen, hogy nem ehetünk rohadt húst, hogy nem lehet udvari lavorban készíteni a csalamádét, hogy a betonkeverő nem káposztaérlelő, hogy mindezt meg merik csinálni szegény magyarokkal...
Pedig a mocskos ÁNTSZ-es se csinál mást csak magyarokat "lehetetlenít el" érdekes rájuk nem haragszanak. Akinek illegális sajtüzeme van az viszont gondolom igen, milyen különös.
Nem, mivel szó sincs arról, hogy "cseszegetni" akarnák az embereket.
Csupán egy csaló gondolkodik így, mint te, szóval szerintem inkább te érdemelnél meg egy jó kis verést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!