Mi történt a tolvajkergetőkkel?
Akit érdekel a jogállamiság, a nemtől, származástól és vagyoni helyzettől független igazságszolgáltatás, aki nem szereti, hogy egy maffiaállamban élünk, akit zavar, hogy az állam a non -profit, politikától független civil szervezeteket, például a tolvajkergetőket vegzálja, az egyszerűen ki kell, hogy álljon Tomcat mellet.
A liberálisokkal viszont az a gond, hogy megbélyegzik Tomcatet azért, mert nem liberális módon gondolkozik.
Persze nyilván Tomcat is követ el néha hibát. Nem tud mindig hírtelen politikától független döntéseket hozni, de ne felejtsük, hogy egy civilről van szó. Az lenne a furcsa ha soha nem követne el hibát, mert az azt jelentené, hogy ő egy politikai megrendelést teljesítő álcivil, mint ahogy a Tasz és az Átlátszó aktivistái.
Egyébként meg lehet, hogy maguk a tagok rasszisták, de ez a szervezet tevékenységében nem mutatkozik meg.
Egy valódi liberálisnak pedig el kéne fogadnia legalább gondolkodás szabadságát.
Néha túlléptek a törvényes kereteken is (nem a gázpisztolyos jelenetnél), de ahhoz képest, hogy milyen veszélyes helyeken mászkálnak, szerintem ez megbocsájtható a társadalmi hasznosságukra tekintettel.
# 7
Én baromira nem bírom Tomcat-et, de nem azért mert nem úgy gondolkodik mint én, hanem mert néhány esetben teljesen elvetette a sulykot, néha nagyon elszállt. Nem mondom hogy a tolvajkergetők teljesen ördögtől való dolog, látom benne a jó szándékot és az rendben is van amikor a rendőrséggel együttműködnek, de a videóikban olyanokat csináltak hogy azt mondta a srácnak hogy vagy hívják a rendőröket vagy megeszik valami sz..rt(nem emlékszem már mi volt de elég durva). Ez pl. egy teljesen védhetetlen és öncélú dolog.
Vagy amikor gázpisztollyal lövöldözött az ürge képébe. Milyen világ lenne ha mindenki így viselkedne?
Akármennyire kedveli őt valaki egyszerűen nem lehet mondani hogy véletlen hogy ennyi ügye van, megdolgozott érte. Őszintén kívánom neki hogy találjon megnyugvást az életében és ne állandóan a sz...rkeveréssel foglalkozzon.
A hashajtó megitatása tényleg nem volt helyes. Szerintem a rendőröket kellet volna hívni. Az egy profi tolvaj volt, aki sikeresen ártatlannak tetette magát.
A gázpisztolynál viszont tomcatnek volt igaza. Nézd meg a kapcsolódó részt. Egyébként meg egy veszélyes maffiózóról van szó aki épp illegálisan elfoglalt egy házat. Ha a saját lakásomba törnének be, én ennél még keményebben is viselkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!