Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem akarok tobb adot fizetni,...

Nem akarok tobb adot fizetni, megoldhato?

Figyelt kérdés

Egyedulelo vagyok, igy is fogok meghalni szerintem. Ezeket szeretnem:

* Kerem a berem 100%-at, ne a nettot adjak nekem

* a boltokban AFA nelkul kaphassak meg mindet

* semmilyen adot ne fizessek (epitmenyado, gepjarmu ado, stb.)

Amit cserebe nyujtok:

* lemondok a nyugdijamrol (majd amit megsporolok abbol elelek)

* fizetek az ovodaert, iskolaert (nincs gyerekem)

* ha megbetegszem fizetnem az orvost (sose voltam sulyos beteg), de ha 20 evbe egyszer tortenik valami kifizetem azt az 500ezer ft-ot mutetre, es ne mondja senki hogy egy labtores 1 millio ft-ba kerul mert az parasztvakitas.

Elvileg demokraciaban elunk, megoldhato lenne a vagyam? Kilyen milyen jogaszhoz forduljak?

Elegem van ebbol az orszagbol:

[link]

2016. aug. 13. 13:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
:DDD
2016. aug. 14. 17:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Ok, akkor én most elmondom mi a szitu. Magyarországon nem vitelezhető ki a teljes önellátás. Ha elmész a vadonba és állatot ölsz, az orvgazdaság, minden állat valakié. Nincsenek olyan senki földje itthon, mint az indiánoknál. Az állami gazdaságok, rezervátumok, termelők, gazdasági intézményeké a fák és az állatok vagy az önkormányzaté, akik ezeket rendbeteszi, ha nem tenné úgy nézne ki az ország mint india.

Elmehetsz indiába, ott mindezek nincsenek, de nézd meg, hogy csrébe élnél-e ilyen országban : Indiában nincsenek adók és semmit sem tesz az állam. Az emberek a szent folyóba temetkeznek, mert nincsen állami temetkezés sem. A Gangeszba dobják a mentősök is halottat, oda dobnak minden élettelen állatot is, de mivel szent folyó abból isznek, abban fürödnek és a fogait is abban mossák lásd képeket : [link]

Igazán érdekes képek itt : [link]

Az állatokat ott eheted kedvedre, azok is vígan falatoznak a hullákból a szent folyóba, és nem bántják őket, ha meghal valaki beledobják a Gangeszba és azt is isszák, abba fürdenek, nem kell adózni és ez lesz belőle.

Magyrországon minden fa, állat magántulajdonvan van, ha nem magán vagy mezőgazdasági vállalat tulajdona, akkor az önkormányzaté, de az is gondozza adókból, mert különben az lenne itt is mint a Gangeszen.

DE ! Ha úgy döntöttél mégis önellátásba kezdesz Indiában, ne csodálkozz, ha ott megesznek törzsek, mert nincs rendőrség nem is üldözi őket senkisem. [link]

2016. aug. 14. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!