Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem akarok tobb adot fizetni,...

Nem akarok tobb adot fizetni, megoldhato?

Figyelt kérdés

Egyedulelo vagyok, igy is fogok meghalni szerintem. Ezeket szeretnem:

* Kerem a berem 100%-at, ne a nettot adjak nekem

* a boltokban AFA nelkul kaphassak meg mindet

* semmilyen adot ne fizessek (epitmenyado, gepjarmu ado, stb.)

Amit cserebe nyujtok:

* lemondok a nyugdijamrol (majd amit megsporolok abbol elelek)

* fizetek az ovodaert, iskolaert (nincs gyerekem)

* ha megbetegszem fizetnem az orvost (sose voltam sulyos beteg), de ha 20 evbe egyszer tortenik valami kifizetem azt az 500ezer ft-ot mutetre, es ne mondja senki hogy egy labtores 1 millio ft-ba kerul mert az parasztvakitas.

Elvileg demokraciaban elunk, megoldhato lenne a vagyam? Kilyen milyen jogaszhoz forduljak?

Elegem van ebbol az orszagbol:

[link]

2016. aug. 13. 13:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%

Szerinted tényleg csak ennyi miatt adózol?Rendet is majd magadnak tartod fenn.Utat is építesz.

Jó lesz az végülis 😂

2016. aug. 13. 13:37
 2/22 A kérdező kommentje:
Eladom az automat, es elelek a kis foldemen faluban folduton amit a bicikli kitapos. Ha csak ennyi kell megteszem orommel. Mas hasonloan ertelmes es intelligens hozzaszolas, valaki mint az elso?
2016. aug. 13. 13:43
 3/22 A kérdező kommentje:
Eletemben nem hivtam meg rendort. Kutyat meg tartanek meg onvedelmi eszkozt. A kerdesem nem arra iranyult hogy mit hagytam ki a listabol!!! Hanem hogy hogy lehetne ezt megvalositani. Nyilvan te is hozza tudsz adni valamit a pro-hoz de akkor meg en megint hozzaadok valamit a kontra-hoz es ugyanott vagyunk.
2016. aug. 13. 13:45
 4/22 A kérdező kommentje:

Nesze neked utak karbantartasa meg csatorna:

[link]

2016. aug. 13. 13:48
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nem vagy képbe
2016. aug. 13. 13:53
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez így nem megoldható.

Viszont ha annyira zavar, menj nyugatra és ott azért kapsz is valamit a befizetett pénzedért.

2016. aug. 13. 13:54
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Elvonulsz valahová a Bakonyba, gyűjtögetsz, vadászol, halászol, eltartod magad, vándorolsz. Nem vállalsz munkát és nem jársz vásárolni, nem veszel igénybe szolgáltatásokat, nem használsz járművet, nincs vagyonod - nem fizetsz semmilyen adót. Némi lemondással jár talán, de neked biztosan megéri. Még jogász se kell hozzá (az áfával tetézi a számlát).
2016. aug. 13. 14:06
 8/22 A kérdező kommentje:
Vegre egy ertelmes valasz turorodi. Ez jo lenne. Annyi kiegeszitessel talan, hogy hozza adnam hogy mellette dolgoznek feketen.
2016. aug. 13. 14:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Szolgaltasokat hasznalnek, miert ne hasznalnek ha MEGFIZETEM. Pl. internetet ugyanugy megfizetem a szolgaltatonak es nem az allamnak.
2016. aug. 13. 14:16
 10/22 A kérdező kommentje:
Komolyan, itt kozuletek hanyan jarnak magan fogorvoshoz? Es ennek ellenere fizetitek a tb-t ugyanugy.
2016. aug. 13. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!