Arab országban (Dubaj) milyen hátrányos dolgok érhetnek egy fiatal magyar lányt? Milyen dolgokat szabad öltözködésben, sminkben, viselkedésben?
Párommal októberben leszünk 1 éve együtt, és ezt megünnepelendő elutaznánk Dubajba, mindkettőnk nagy álma oda eljutni, ráadásul akkorra talán már el lehetne viselni a hőséget. Viszont tudom, hogy az ottani arab embereknek más a kultúrájuk, és a nők enyhén szólva sem élveznek egyenjogot, nem tudom hogy ez a turista lányokra mennyiben vonatkozik. A részletes "aggályok":
*Öltözködés. Tudom, hogy a lányok nem mászkálhatnak annyi fedetlen testrésszel mint itthon, hiába van meleg. Gondolom bikinifelső, sportmelltartó kilőve, tank toppal mi a helyzet? Ugyanúgy szoknyát vagy sortot pl. szabd viselni?
*A nagy meleg miatt nem akarok zárt vászon vagy sportcipőt vinni, egy pár szandál és egy pár papucs amivel készültem, napközben nyilván a lehető legrövidebb öltözékkel, de ha este hűvösebb lesz, egy pulcsival és egy hosszú farmernadrággal is simán jó a szandál, nnagyon szeretek is abban a kombóban lenni, remélem az nem baj hogy a lábfejem meztelen.
*Melltartó. Ha olyan az időjárás, jobb szeretném kihagyni a melltartót és egy tank topban vagy sima laza pólóban lenni. Ezzel annyi a baj hogyha lehajolok vagy valami olyan szögben kilátszódhat a cicim, és azért gondolom nagy bünti van ha meglátják mások. De a meleg miatt jó lenne ha még az is nem melegítene tovább.
*Smink. Mennyire bajos a műköröm, a lábujjakon a körömlakk, a kihúzott szem, valamint adott esetben a rúzs?
*Tetoválás és piercing. Van két kis tetkóm (egy a derekam fölött a hátamon, egy pedig a nyakamon hátul), valamint egy piercing a köldökömben. Ezek látványa bajos lehet?
*Cigizés. Ugye lehet utcán, vagy a bárokban lányoknak cigizni?
*Azt tudom hogy piálni nem szabad, de nem is ezért megyünk, szóval az nem lesz akkora nagy baj, bár lehet egy pezsgő vagy bor jól esne. (Erről esetleg?)
*Hova nem lehet "egyenlőként" bemenni? (Bárok, boltok, éttermek, szalonok stb.)
Már foglalnánk a szobát meg a programot, de előtte örömteli lenne ha valaki kiesgítene. Köszi!! :)
például, ha nem vagytok házasok akkor letartóztathatnak mert házasságon kívüli szexuális kapcsolatba léptetek
sőt ha megerőszakolnak ne adj isten akkor is letartoztatnak házasságon kívüli szexért erre várjál gombot
Ebben a kérdésben nem vagyok kompetens, nem tudok válaszolni.
Viszont ha egy tanácsot megengedsz, írd ki újra ezt a kérdést, csak most az "Utazás-Ázsia" topicba rakd, ne pedig a Politika topicba.
Egyrészt nagy az esély, hogy ott fogsz kapni hasznos választ, másrészt megúszod az itteni begyepesedett emberek hülyeségeit és okoskodásait.
Sok hasonló évfordulót még és jó nyaralást előre. :)
Én is szerettem volna oda menni télen, így körülnéztem. Neten rengeteg hasznos infórmációt fogsz találni, csak használd a google.
Főleg hivatalos oldalakat keress, ott nagyon szépen leírják mit lehet és mit nem.
Az ottani araboknak az a nézete, hogy a nők teljesen alárendeltek a férfiaknak és nem is emberek, hanem rabszolgák. Rengeteg hölgyet erőszakoltak és öltek meg sajnos. Norvégot ugyanígy [link] osztrákot is [link]
Ott az a divat, hogy bármelyik férfi megerőszakolja a lányt és ha tíltakozik [link]
A legrosszabb ez amit ez a lány mond : és ez 5 nap után [link]
Most nem fogok utánanézni a többi esetnek, de ami a holland nő esetét illeti, ott sokmindenről elfelejtett beszámolni a média, mert úgy már nem érdekes.
A hatóságok szerint a nő prostituált volt, és amikor lebukott, azzal próbált mentséget találni, hogy megerőszakolták. A férfit is letartóztatták egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!