A magyar fiatalok körében mennyire népszerű Észak-Korea szeretete?
Figyelt kérdés
Látom, hogy mostanában nagy Korea-mánia van a tizenéveseknél Magyarországon, de ezeknek mekkora része az, akik nem Dél, hanem Észak-Koreát szeretik?2016. jan. 12. 19:56
2/12 anonim válasza:
Csak nem te is olvastad ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
3/12 anonim válasza:
szerintem a nagy többség 9gag-es gifekből képekből tud csak bárkit is észak-koreáról
4/12 anonim válasza:
Orbán vezérünk hamarosan szeretett hazánkban is bevezeti a dicső Észak-Koreai rendszert. És akkor majd a milliónyi magyar fiatalság éljenezni fogja a mi szeretett vezérünket, mert szebb és élhetőbb országot el sem tudnak képzelni, mint Észak-Korea mintájára kialakított I. Magyar Diktatúrát!
5/12 anonim válasza:
Inkább a dél-koreai kultúra jut el hozzájuk, Észak-Korea egy nagyon zárt diktatúra.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
A mai tizenévesek körében nagy Korea mánia? Nem Japánra gondolsz inkább? Én már messze nem vagyok tizenéves, de egy jó animét én is végignézek, de a koreai kultúrkörből hozzám csak a Gangnam Style jutott el eddig. :-)
9/12 anonim válasza:
17 éves fiúként azt mondom, igazad van. Tisztára rá vagyunk most kattanva Koreára.
Nekem is Észak-Korea a kedvenc országom Afganisztán és Szíria után.
10/12 anonim válasza:
Utolsó! Szomáliát ki ne felejtsd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!