Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha 19 évesen eljövök otthonról...

Ha 19 évesen eljövök otthonról, és anya a rendőrséggel megkerestet, muszáj lesz tényleg hazamennem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 15:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem muszaj, sot a rendor erted sem megy! Ha pedig megis, es anyukad azt hazudja nekik, hogy teged elraboltak vagy fogva tartanak, azert anyukad durva penzbuntetesre szamithat, mivel felrevezeti a hatosagot. Ezt mondd meg neki, szerintem a penzbuntetes visszatartja majd attol, hogy a rendort kialtson! Kerdeseden kivul megjegyzem, anyukadnam szerintem valami mentalis problemaja lehet, es a helyedben beszelnek a haziorvosaval errol! Odaall mas kapujaba, ehezteti a kutyadat meg szettori a cuccaidat, eros a gyanu, hogy beteg!
2016. aug. 12. 15:37
 12/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem vitethet vissza.

Téged ver -> testi sértés

A laptopodat összetöri -> tulajdonrongálás

Kutyát halálra éhezteti -> állatkínzás

Ez egy beteg nő lehet. Jó ha a párod melletted van.

2016. aug. 12. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem, de a dolgaidat vidd el magaddal, mert azt kidobálhatja a saját lakásából.

Ha utána is zaklat, akkor meg jelentsd fel zaklatásért!

2016. aug. 12. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Anyádék megjelentek gyk-n és le lettem pontozva.

Jajj ezért esett ma 2%-ot a népszerű sggem xPPP

2016. aug. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!