Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a különbség az idézés és a...

Mi a különbség az idézés és a tanú meghallgatás között? A tanú és az eljárás alá vont személy között? Mit jelent a tulajdon elleni szabálysértés?

Figyelt kérdés

Mi a különbség az idézés és a tanú meghallgatás között?

Mi a különbség a tanú és az eljárás alá vont személy között?

Mit jelent a tulajdon elleni szabálysértés?

2016. júl. 27. 18:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Voltam a meghallgatáson. Megkérdezték, hogy feljelentést teszek e... Én mondtam nem, csak zárják le az ügyet. A meghallgató elmondta, hogy valószínű pénz bírsággal lezárják az ügyet, de Neki bíróságnak kell tovább adnia. Ja és azt is mondta, hogy a pénz bírságot ne hagyjam annyiba, minimum csökkentést kérjek!

A papíron csak az aláírása szerepel, semmi más adata, de elfogadták. A papír arról szól, hogy a trambulint vissza vásároltam.

Az idézést eljárás alá vontként kaptam.

Lehetett volna nem megjelennem?

Vannak szankciói? Mik?

Az egyszerűsített bizonyítási eljárás hogyan folyik? Akkor mindenképpen megyünk bíróságra is?

Köszönöm szépen!

2016. aug. 17. 21:43
 12/12 osman alex válasza:
szia, meghalgatáson kik voltak? rendőrök? ügyész?
2018. okt. 6. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!