Asztalosnak kifizettünk 500 ezer ft előleget bútorra, azonban sajnos ma elhúnyt. Hogyan tudom visszakapni a pénzem?
Őszintén sajnálom az elhúnytat, becsületes, jó ember volt!
Családja nincsen, nyugdíjasként dolgozott maszekban, azonban az előlegről papírt írtunk! Tudom bizonyítani, hogy adtam neki pénzt!
Milyen lehetőségeim vannak, hogy visszakapjam a pénzem?
Köszönöm!
A papíron annyi áll, hogy átvett ennyi pénzt erre a munkára. Bútor nincs a házban, beépített lenne, szóval kivinni sem tudtam volna fél nap alatt... Dolgozik mindenki.
Esetleg nála lehet megtalálni az alapanyagokat hozzá, a színt amit kértem, stb...
Tanú max a férjem, az ő részéről senki.
Összeg van rajta és az én meg az ő aláírása.
Mivel mindhárman egyenlő részt örökölnek, valószínűleg mindhármukat bekell pereld. Már ha nem tudsz megegyezni velük...
De jobban tennéd ha elmennél egy bíróságra panasznapon.
Miért egy szakember hogyan dolgozik ha nem így?
Eljön felméri a munkát, árajánlatot ad és felveszi rá az előleget.
Mégis milyen tanú kellett volna? Életemben már 20x bíztam meg szakembert, és mindenki így csinálja.
Vagy ha te fizetsz valamiért hívsz tanukat a pénzátadáshoz?
Ha világosan le van írva, hogy ennyit adtam és erre, és ott az aláírás is, akkor mégis miért kellene tanu?
Mindegy nem is akarok vitatkozni, a kérdésem, hogy hogyan láthatom viszont a pénzt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!