Nincs valami olyan törvény, hogy lakott terület felett nem szabad repülni?
Figyelt kérdés
Már több napja, több órán keresztül repdesnek kisebb repülők a házunk környékén. Nagyon idegesítő a folytonos motorzúgás és nagyon hangos is. Már írtam a Budaörsi Repülőtérnek is, de nem jeleztek vissza és most is itt repked felettünk egy repülő. Már arra is gondoltam, hogy elsétálok a reptérre és panaszt teszek.2016. júl. 14. 18:05
1/9 anonim válasza:
Menj akkor azonnal áthelyezik a légifolyosót a kedvedért.
2/9 anonim válasza:
Van ilyen szabály. Meg van határozva a repülési magasság. Nemrég volt, hogy kommandósok gyakorlatoztak a házak felett és mint kiderült, szabálytalanul. Az egy másik dolog, hogy senki sem foglalkozott a lakó panaszával. Az önkormányzatot keresd.
3/9 anonim válasza:
A reptérre is mehetsz, ott is vannak illetékesek.
4/9 anonim válasza:
Hát de hát akkor kire szórják a chemitrailt, az őzekre az erdőben?
5/9 anonim válasza:
engem is idegesit hogy a fosti boeingek felettem repkednek és húzzák a kemtrélt.
6/9 anonim válasza:
Nézz a jófogáson egy vállról indítható rakétát, oszt adj a pofájuknak! :-)
7/9 anonim válasza:
Lakott terület felett a település legmagasabb pontjától számított 300m magasságot kell tartani minimum.
Ez alól kivétel az állami célú repülés és egyéb előre bejelentett munkarepülések.
A légtér szabad, azt te nem korlátozhatod csak azért, mert téged zavar a repülő hangja.
8/9 ConnectCare válasza:
Elvileg birtokvédelmet kérhetsz. Azt a települési jegyzőnél lehet vagy pert lehet indítani bíróságon.
De kicsi a valószínűsége, hogy emiatt tiltott területté nyilvánítanák a kérdező háza környékét.
Esetleg az adott repülőklubot meg lehetne keresni egy rekesz sörrel, hogy gyerekek, ne erre forduljatok már ha lehet, legyünk már barátok :).
9/9 macska28 válasza:
Bizonyos korlátozások vannak, de végső soron ilyen törvény nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!