Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mennyire büntetnének meg, ha...

Mennyire büntetnének meg, ha leütnék valakit?

Figyelt kérdés

2016. júl. 8. 11:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy kit, és mennyi ütnél meg.

A könnyű testi sértés magánvádas eljárás, amit nem nagyon szoktak erőltetni.

Ha engem ütnél meg akkor tuti mennék bíróságra így is, majd polgári perben kártérítést is kérnék...

2016. júl. 8. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem "mennyi" hanem mennyire*
2016. júl. 8. 12:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Ha behúznák neki egyet vagy ki is ütném.Vagy csak simán megverném.Egyébként nagyon megérdemelné,más már rég szétverte volna a fejét a helyemben.Mennyi kártérítést kéne fizetni?Akkor ezek szerint nagyobb bajom nem lehet belőle?18/F ő szintén ennyi
2016. júl. 8. 12:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Vagy,ha szidja az anyámat vagy azt mondja,hogy hülye vagyok,akkor akár én is feljelenthetem becsületsértésért,nem?
2016. júl. 8. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Ha behúznák neki egyet vagy ki is ütném."

A kettő nem ugyanaz. Nem, nem lenne belőled nagyobb bajod, sőt le se ültetnének még súlyos testi sértés esetén sem, azonban ezt ne vedd bátorításnak, ugyanis anyagilag illetve idegrendszerileg nem biztos, hogy megér egy ütés ennyit.

2016. júl. 8. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Attól függ, milyen etnikumba tartozol te, és milyenbe az áldozat. Ha te cigány vagy, az áldozat pedig magyar, akkor nem kapnál semmit. Ha fordítva, minimum 10 évet. Ha mindketten magyarok vagytok, max 1-2 év.
2016. júl. 8. 17:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Komolyan adnak ezért 2 évet?Akkor Magyarországon egy emberrel bármit megcsinálhatnak,mivel nincs jogunk megvédeni magunkat?Az USA-ban meg még ahhoz is joga van egy embernek,hogy lelőjön egy betörőt
2016. júl. 8. 17:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit tudok tenni?
2016. júl. 8. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy viselkedsz, mint egy emberi lény, és nem ütsz le senkit ? Már rég nem az őskorban élünk, hogy állat módjára viselkedjünk...
2016. júl. 9. 05:42
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Kezdjük ott hogy HA kibirod ütni . .

B*zis kis kapálózás lesz belőle csak . .

2016. júl. 9. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!