Mennyi idő mire vissza állítják a munka rendemet a munkaügyi bíróságon?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva lesz az első tárgyalás terhesség alatt felmondtak én perelte, de sajnos közben elhalt a magzatom viszont folytatom amit elkezdtem még 9-.ig be vagyok jelentve aztán nem mert megszünteti így táppénzre sem leszek jogosult arra lennék kíváncsi mennyi idő mire vissza állítják a munkámat.2016. júl. 6. 15:19
1/3 Molyember válasza:
Akárhogy is alakul, úgy küldenek el, ahogy akarnak. Szerintem keress mást, semmi esélyed maradni.
2/3 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy visszaállítják? Úgy beszélsz, mintha már tudnád, mi lesz az ítélet...
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lesz az ítélet, csak gondolom hogy vissza fogják mert az ügyvéd azt mondta hogy nagy eséllyel ez fog történni, de egyébként mindegy hogy mi lesz csak abban bízom hogy tanul az esetből és büntetik
2016. júl. 7. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!