Melyik jogszabály jogosította fel a migránsokat arra, hogy keresztül- kasul vándoroljanak Európán?
Gondolom volt valami jogalapja annak, hogy ők eldöntötték, hogy meg se állnak Svédországig.
Vagy tényleg önkényesen eldöntötték, hogy ők ezt megtehetik?
13.28
talán linkeld be te a jogszabályt, ami alapján nem mehetnek, aztán zárjuk rövidre.
".15
nem tudom milyen eltűnésről beszélsz. amikor az autópályán vonultak több ezer ember volt kint segíteni, és kezelni a helyzetet. meg voltak mások akik akkor is otthonról fröcsögtek..."
Pont erről, ahelyett hogy felszólaltak volna, asszisztáltak az egészhez. Az otthonról fröcsögést meg inkább hagyjuk, világbajnok vagy a netes szájhősködésben.
"alán linkeld be te a jogszabályt"
Tudod a "vant" szokás bizonyítani.
Hogy neki van jogosultsága.Ha bemegyek a munkahelyemre ott is nekem kell kártyával igazolni, nem ők mutogatnak nekem.
13.44
szóval az a gondod, hogy a jogvédők nem szólaltak fel a menekültek ellen, akikkel szemben a magyar állam semmilyen jogszabályt nem tartott be? öhh. zavart érzek a rendszerben.
arra meg nagyon kíváncsi lennék, hogy honnan véled tudni, hogy mennyire vagyok szájhős... pl képzeld, én kint voltam az autópályán. sőt, egy csomó dolgot vásároltunk. most bizonyára éppen agyvérzést kapsz.
13.46
nem, nem a vant szokták alátámasztani, hanem az állítást. már pedig itt a kérdező állít valamit, és másoktól várja annak hiteles megcáfolását, miközben ő maga semmivel sem támasztja alá az alaptézist.
Nem, nem fogok, örülök hogy elkezdtél terelni, magyarul kifogytál a hülyeségből.
Esetleg valaki más szeretne még egy kis jogi felvilágosítást?
Hoppá, milyen szépen kitörölték a válaszomat.
Ennyire fájt? Pedig inkább tanulni kellene belőle, van mit.
14.29
nem én töröltem ki, bizonyára fájt annak, aki törölte, hogy képtelen vagy betartani az oldal igen egyszerű szabályait.
"159. Határrendészeti szabálysértés
205. § (1) Aki
a) a határterületen fekvő ingatlan használatára vonatkozó jogszabály alapján elrendelt korlátozó vagy egyéb intézkedésnek nem tesz eleget,
b) az államhatár rendjével és őrzésével vagy a határforgalom ellenőrzésével összefüggő tiltó vagy korlátozó rendelkezést megszegi,
szabálysértést követ el.
(2) Az (1) bekezdés a) és b) pontjában meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik."
Találtam egy ilyet is.Nem nagyon vettem volna észre, hogy eleget tettek a rendőri felszólításoknak, ez több videón is látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!