Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofíliának számít, ha egy...

Pedofíliának számít, ha egy 47 éves férfi szerelmes egy 17 éves lányba?

Figyelt kérdés

2016. jún. 18. 12:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szerelem kapuzárási pánik.

Elszálltak az évek, a pasik meg bizonyítani akarják, hogy tökös legények.

Persze ezt két gyerek és egy öregedő asszonyka mellett nem tudja bizonyítani.

De ha elcsábít egy feszestestű tizenévest, akkor bizonyítja magának hogy ő a f..szagyerek.

2016. jún. 19. 21:53
 32/35 anonim ***** válasza:
A szerelem nem büntetőjogi kategória, szerelmes lehet valaki (ha elég beteg hozzá) egy 3 évesbe is, az nem büntetendő. A "szexuális cselekmény végzése" a büntetőjogi kategória, de az - ha beleegyezéssel történik - 14 év felett (18 éves korig) csak két esetben bűncselekmény: ha ellenszolgáltatás fejében történik, illetve ha az elkövető a sértettel szembeni hatalmi, befolyási viszonyával vissaélve követi el azt.
2016. jún. 20. 07:08
 33/35 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el... Elegem van már.... A lányoknak csak 2-fajta ideáljuk van... A vénemberek és a pávák............ Nem igaz, hogy én egy lánynak sem vagyok az esete....... 20/F
2016. aug. 5. 15:19
 34/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, te valamit nagyon félreértettél. Egy 47 éves nyomul a kérdezőre, akit ez zavar. Miből vontad le hogy egy apja korú ember az ideálja?
2016. aug. 9. 06:17
 35/35 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne, mert nem ő az első, akinek így jön le a szituáció...
2016. aug. 12. 08:13
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!