Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Pedofíliának számít, ha egy...

Pedofíliának számít, ha egy 47 éves férfi szerelmes egy 17 éves lányba?

Figyelt kérdés

2016. jún. 18. 12:01
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
75%

#10-es, nyugi, gondolom, úgy értette, hogy vannak 17-18-nak kinéző 12 éves csajok. Ember legyen, aki ránézésre megmondja, vajon büntetendő kategóriába esnek-e még.

Jogilag nem pedofília, kérdező, morálisan viszont megkérdőjelezhető.

2016. jún. 18. 13:18
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
9-es: Azt írod, hogy számodra pedofília, mert 30 év korkülönbség van köztük. Ezek szerint számodra egy 30 éves nő és egy 60 éves férfi kapcsolata is pedofília?
2016. jún. 18. 13:19
 13/35 anonim ***** válasza:
66%

9-es, senkit nem érdekel, hogy szerinted mi az, és mi nem, nálad okosabb emberek meghatározták már.

A pedofília kétféle értelmezését tudom. A pszichológiai/orvosi: a kifejletlen gyerektest "szeretete", tehát nem lehet konkrét életkorhoz kötni. Ha egy 12 éves menstruál, kifejlődtek a nemi jellegi, akkor iránta már nem lehet pedofil érzelmeket táplálni, mivel már nem gyerek testileg. Régen normális is volt, hogy 12-13 éves lányok már férjhez mentek. És igen, tudnék mutatni olyan tizenkét évest, akire a férfiak 90 %-a fel tudna izgulni... Azért, mert sok köztük még tényleg gyerek, nem mind az.

Törvényi pedofília Magyarországon: egy 18 év feletti és egy 14 év alatti szexuális kapcsolata. Ha egy 15 éves csajnak 60 éves pasija van, ma Magyarországon az sem büntetendő.

2016. jún. 18. 13:33
 14/35 anonim ***** válasza:
44%

Nem pedofília, csak elég gyerekes jellemre vall szerelmesnek lenni 47 évesen egy 17-esbe.

Az még rendben van, hogy nagyon jó teste van a 17 éves kiscsajnak és akkor megraknád...

2016. jún. 18. 13:36
 15/35 anonim ***** válasza:
42%

Csak halkan jegyzem meg hogy a 8# valaszolo volt aki a multkori kislanyaeroszakolos kerdesben is a nemi eroszakot elkoveto fiukkal ertett egyet. Tudtam hogy pedofil, hat igazam lett...

A kerdesre valaszolva: nem pedofilia, nem is buntetik, de valoszinuleg kitagad majd a tarsadalom es tuti zakkantnak vagy pedo gyanusnak hisznek majd. Egyebkent szegyeld magad hogy 47 es letedre a gimik korul "allsz lesben". Veled valami tuti nem szazas.

2016. jún. 18. 13:37
 16/35 A kérdező kommentje:
A történetben én vagyok a lány...
2016. jún. 18. 13:45
 17/35 anonim ***** válasza:

Erika:

8-as vagyok. A másik kérdésben a 7-es voltam. Nem tudom arra gondoltál-e, de szerintem abban nem voltam a fiúkkal :)

2016. jún. 18. 13:53
 18/35 anonim ***** válasza:
38%
berger, te senki, már megint itt vagy?:D nem tudom, melyik kérdésről van szó, de a te szövegértelmezési képességeid ismerve azt is el tudom képzelni, hogy valaki pusztán annyit jelentett ki, hogy nem is biztos, hogy kik voltak az elkövetők, te meg már annak vetted, hogy egyetért az erőszakkal. :D te nulla...
2016. jún. 18. 14:04
 19/35 anonim ***** válasza:
37%
Törvényileg nem büntetendő, de amúgy eléggé szánalmas dolog.
2016. jún. 18. 14:35
 20/35 anonim ***** válasza:
44%

Van olyan 12éves,aki simán kinéz 16nak és be is kamuzza,hogy annyi.

Nyilván így értette,aki ezt írta.

Van olyan,akitől meg 25 évesen is személyit kérnek a dohányboltban..

Vannak emberek,akiknek csak a teste öregszik meg,ez a 47 ébes férfi is nyilván megagadt a kamasz korban,ha szerelmee lesz egy éretlen lányba.

Ha csak szexuálisan vonzódna hozzá az nem gáz,nyilván érthető,hogy jobban megmpzgatja a fantáziáját,mint egy korqbeli nő,viszont a szerelem,az elég "gáz",mert még ha értelmileg,érzelmileg egy szinten is vannak,akkor is nagyon sok a valós,fizikai korkülönbség.

2-3év elteltével is már érződni fog a hatása,még két azonos korú embernél pár év eltelte alig számít kapcsolat szinten.

2016. jún. 18. 14:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!