Megbüntettek a VOLÁN buszon, lenne egy kérdésem (bővebben lent)?
Nem olyan hosszú ez mint amilyenek látszik.
Diákjegyet vettem, de nem volt nálam a diákom, mert pár napja elhagytam és még nem csináltattam igazolványképet, ezért még ideiglenes diákot sem kaptam.
2 megállót utaztam kora reggel. Jött az ellenőr, és mivel diákjegyet vettem, ezért kérte a diákomat. Nem volt nálam, ezért elkérte a lakcímkártyát és a személyigazolványt, felvette az adataimat. (Nem tudom mit kell annyira szarozni ezen, mondtam is hogy van iskolalátogatási igazolás nálam, de azt mondta hogy "háttőőő aaaz nem jó" -tudja egyáltalán hogy az micsoda?-) A lakcímkártyámon 2 cím található: az állandó lakcímem (azt a házat félig már ledózerolták) és az ideiglenes, ahol pár hónapja laktam. A mostani lakhelyemre nem vagyok bejelentve mert nem rég költöztünk ide. Tehát, egyik címen sem vagyok elérhető. Na most ha én nem megyek be a Volán irodába 15 napon belül befizetni azt a kemény 1150 Ft-ot (igen! ezeregyszázötven), akkor utána a bírság 6000 forintra növekszik. Na de hiába küldik a felszólítást, egyik címen sem vagyok elérhető! Na ilyenkor mit csinálnak? Ha nem találnak egyik lakcímen sem, akkor mi van? Akkor hogy büntetnek meg 6000 Ft-tal?
(Persze befizetem, csak kérdezem, hogy ez esetben mit csinálnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!