Megbüntettek a buszon mennyit kell fizetnem?
Figyelt kérdés
Otthon felejtettem a bérletemet és megbüntettek,az ellenőr azt mondta ha utólag bemutatom x napon belül akkor 1300 ft a pótdíj ,de emellé még is adott egy 8000 ft-os csekket !?2011. máj. 15. 19:57
1/6 A kérdező kommentje:
(volán busz)
2011. máj. 15. 19:58
2/6 anonim válasza:
Vigyed a csekket is a bemutatásra, aztán gondolom elveszik, és érvénytelen lesz, és elkérik az 1300 Ft-ot (asszem a viteldíjat is, de ez lehet, hogy nem így van) Ha meg nem mész el, fizesd be a csekket, akkor 8000 Ft.
3/6 anonim válasza:
Ha bemutatod a bérletet akkor a csekket eltépik értelem szerűen.
4/6 anonim válasza:
Rendben az első válasz,de viteldíjat nem kell fizetni,csak a 8000Ft mellé szokták odaírni.Pl: 155Ft a jegy,akkor 8155Ft-nak kéne lenni a csekken. Hogy szálltál fel,ha nem mutattad fel a vezetőnek? Ha másik ajtón,vagy a tömeggel együtt,akkor gáz,hogy a vezető sem tudott róla. Nekem azért szoktak szólni, és ha tudom hogy van ellenőr akkor szólok az utasnak,hogy figyeljen oda,mert várhatóak
5/6 Tubarózsa válasza:
Szia! ez a volánbusz honlapján található: ( [link]
"A pótdíj helyett 1300 Ft összegű bemutatási díjat fizet az az utas, aki az utazáskor már korábban megváltott, az adott utazásra jogosító jeggyel, bérlettel vagy egyéb utazási igazolvánnyal, illetve kedvezményre jogosító igazolvánnyal, igazolással stb. rendelkezik, de azt az utazás alkalmával az ellenőrzéskor felmutatni nem tudja, feltéve, hogy ha azt utólag,az utazás napjától számított 15 napon belül a szolgáltató által előírt módon és helyen bemutatja. Bemutatási díj esetén is meg kell fizetni a még meg nem fizetett menetdíjat."
én ugy emlékszem hogy az 1300ft + a teljesárú menetjegyet is kell fizetni!
üdv 21N
6/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!:D
2011. máj. 15. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!