Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a Volán buszon....

Megbüntettek a Volán buszon. Kértem jegyet, de a buszsofőr nem adott. Behathatják valahogy?

Figyelt kérdés
(125 Ft-os jegy árából 100-at elvett, de jegyet nem adott) Jöttek az ellenőrök és a buszsofőr tagadott mindent. Kaptam egy csekket, amit összetéptem. Kiskorú vagyok. Behajthatják valahogy?
2011. márc. 9. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Be, ha megadtad a neved. Nem tűnt fel, hogy nem adott jegyet? Addig kell máskor ordibálni vele, amíg nem ad.
2011. márc. 9. 18:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Az állításodat nem tudod bizonyítani - hacsak nem találsz egy felnőttet, aki "éppen a buszon utazott veled"

!!!IDÉZŐJELBEN!!!

és bizonyítja az állításodat.

2011. márc. 9. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Leaglább 5 ismerős tudja igazolni az állításomat. És a papírra az ellenőr fel is írta, hogy fizettem 100Ft-ot, de jegyet nem kaptam.
2011. márc. 9. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel a sofőrt! Rendszám, időpont, tanúk.
2011. márc. 9. 18:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha küldenek újabb csekket, akkor az lesz. Mert errefelé gyakran előfordul, hogy nem adnak jegyet, de olyankor biztosak abban, hogy nem jön ellenőr. Hát most nem jött be neki..
2011. márc. 9. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A gond az hogy ebbe belementel igy te is bunreszesse valtal. Mar ott kellett volna balhezni amikor nem adott rendes jegyet. Utolag ui a biro azt fogja kerdezni hogy miert csak ott es akkor tett panaszt... ekkor majd hivatkozz arra, hogy kiskorukent nem tudtad kihez kell fordulni, ezert eloszor a szuleid tanacsat akartad kerni, de nem sikerult felhivnod oket, es jott az ellenor mar nem volt idod mit csinalni.
2011. márc. 9. 20:05
 7/7 A kérdező kommentje:
20:05 Köszönöm.:) Anyukám utánanézett és én aláírtam, h kiadhatják egy 3. személynek az adataimat, de mivel nem vok nagykorú ezért kitörölhetik vele a...:D a gondviselőm nem írta alá, én meg ebben nem dönthetek.
2011. márc. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!