Ha egy, vagy néhány ember akadálozná a forgalmat a körúton, azt őt/őket miért büntetnék meg és ha több ezer, akkor őket meg miért nem?
#1-es
- egyrészt, nem vagyok magyargyűlölő, ellenben a prekoncepcióid alapján téged határozottan a "tények nélkül ítélő idióta" kategóriába sorolnálak
- másrészt amikor a női vízilabda csapat nyert EB-t, akkor valahogy kibírták a szurkolók, hogy kultúráltan ünnepeljenek...
- harmadrészt meg miből gondolod, hogy nem éppen a reptérre mentem, hogy másnap reggel egy fontos tárgyaláson vegyek részt?
Szval ha jól értem az érvelésed, akkor a populáris sportok a szurkolói tábora egy-egy győzelem alkalmával nyugodtan forgalmat akadályozhat, körutat zárhat le, sőt ha kell akkor még hidat is foglaljon, csak azért mert sokkal többen vannak, de ha mondjuk egy vízilabda EB-n elért győzelem, vagy egy-egy olimpiai érem miatt tenné ezt kis számú ember, akkor azok meg se szólaljanak???
Az okos emerről nekem meg az a véleményem, hogy nem rohangál kint az utcán órák hosszat, miközben sörrel a kezében "ria-ria-hungária"-t üvöltözik...
Pláne ne kelljen már az összes populáris sportból nyilvántartást vezetnem, hogy ki mikor kivel játszik, csak azért, hogy potenciális győzelem esetén időben elérjek a kitűzött célállomásra..
Látom, ez a legnagyobb problémád..és már 2. tetted fel ezt a kérdést - valami BKK ellenőr lehetsz, mert ennyire tragikusan akadályoztatva voltál
de azt hiszem, hiába beszélünk neked, nem fogod megérteni, miért szarrágó ez a kérdésed, csak lepontozáshoz értesz,
majd ha ér valami tragédia, megtudod, miért szánalmas ilyeneken rugózni
#6-os
1. Nem vagyok BKV ellenőr..
2. "2. tetted fel ezt a kérdést"
ha ez alatt azt érted, hogy MÁSODSZOR tettem fel a kérdést, akkor ez nem nettó hazugság..
3. senkit nem pontoztam sem fel, sem le (még az összes piros/zöld kéz megvan), a screenshot-ot az alábbi linken mellékeltem, szval a további hazugságaiddal elmehetsz a rákba...
4. a tragédia ami ért az az, hogy ilyen értetetlenekkel vagyok körülvéve, mint te meg az első kommentelő, akik egy logikusan megfogalmazott kérdésre sem tudnak válaszolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!