Meddig lehet hangosan /üvöltve/ bulizni illetve zenét hallgatni este?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 13:27
1/7 tetro válasza:
Amig a szomszed ki nem hivja a rendoroket
2/7 anonim válasza:
amíg valakinek elege lesz és kihívja a zsarukat.
4/7 A kérdező kommentje:
Buliztak a hátsó lakók. Kétszer szóltunk, de rá se bagóztak. Arra is gondoltam, hogy lekapcsolom a villyanyórát.
2016. jún. 14. 13:57
5/7 anonim válasza:
Hívd ki a zsarukat, többször is akár egy nap. Harmadjára már csekket adnak.
6/7 anonim válasza:
én úgy tudom,hogy a csendháborítás már nincsen időhöz kötve. azaz bármikor rájuk hívhatod a rendőröket. de nyilván célszerűbb este hívni,akkor komolyabban veszik a rendőrök is. 1-2x rájuk hívod,utána remélhetőleg kussban lesznek
7/7 anonim válasza:
-jól írták,a csendháborítás nincs időhöz kötve,akár délután 16 órakor is kihívhatod a rendőrt,ha valamelyik lakó,zavarja a mások nyugalmát,pihenését,
- a lakóépület sem szórakozóhely,ha valaki bulizni akar,akkor menjen szórakozóhelyre...,ha meg nincs rá pénze akkor ne bulizzon,
" Aki lakott területen, az ott levő épületben indokolatlanul és a megengedettnél nagyobb zajt okoz, amely alkalmas arra, hogy mások nyugalmát zavarja, szabálysértést követ el. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!