Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy egy lakótelep...

Hogy lehet, hogy egy lakótelepen az önkormányzat este 10-11-ig olyan koncertet rendezhet, amit több száz méteres körzetben kell mindenkinek hallgatni, csukott ablakon keresztül is?

Figyelt kérdés

A lakótelepen belül, a házaktól max. 50 méterre hogy lehet koncertet rendezni, ráadásul késő estig? Most este 11 van, és még nyomják. De máskor is volt, akkor éjfél körül hagyták abba. Hiába van szombat, attól még sok idős vagy csak nyugalomra vágyó ember lakik itt. Ilyenkor a rendőrségnek gondolom nincs értelme szólni.

Szóval csak az érdekel, hogy ez máshol is szokás újabban, vagy csak itt ilyen jó fejek a fejesek?

2015. máj. 16. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdésed nyilván mai, mert csak 22.20 van. Amit te is tudsz az az, hogy ez nem mindennapos. Vagyis kár lenne azt mondani, hogy a hormonháztartásod attól borul fel, mert minden éjjel koncert van az ablakod alatt.

Az 50 métert is kétlem, fényképed, hangfelvételed biztosan van erről a "jogsértésről"!

Olyan helyen lakom, ahol van évente egyszer egy 3 napos zenei fesztivál, és örülök neki, mert összességében ez jó a közösségnek.

2015. máj. 16. 22:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Még nincs 11 óra. Amúgy igen, ilyen mindenhol szokott lenni. Ez az átka annak, ha valaki a belvárosban lakik. De azt a pár napot szerintem ki lehet bírni. Te még szerencsés vagy, ha éjfélkor abbahagyják. Én egy olyan lakótelepen nőttem fel, ami mellett egy sporttelep van. Természetesen ha nem a városközpontban volt megszervezve valamilyen rendezvény, akkor ott. Sokszor hajnalig hallgattuk a tinglitangli zenét, de valahogy túléltük és sosem panaszkodtunk. Ahogy nagyobbak lettünk, még élveztük is, hogy nem kell a fél városon átsétálni, ha haza akarunk menni.
2015. máj. 16. 22:23
 3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, 22 órát akartam írni. :)
2015. máj. 17. 10:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor túlélted, és pihenni is tudtál.
2015. máj. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!