Rendeltem pizzat de mivel keson hozta ki nem nyitottam ki az ajtot a futarnak, lehet valami jogi kovetkezmenye?
Figyelt kérdés
A rendeles utan 2 ora 10 perc mulva hoztak ki, tudod ki fogja ez utan kifizetni... Hivott ketszer is de nem vettem fel, ajtot se nyitottam, feljelenthet?2016. jún. 10. 13:54
1/11 anonim válasza:
Elég béna, hogy annyit nem tudtál odaböfögni, hogy én ezt 130 perc után nem fogom átvenni.
2/11 anonim válasza:
Feljelenthet, de valoszinuleg nem fog. Viszont ha en lennek a futar, biztos hogy szetkennek a bejarati ajtodon egy adag kutyaszart. Az ilyenek normalis elintezesi modja az, hogy felhivod oket amikor lejart a megadott hatarido, megkerdezed hogy hol vannak, majd ha mar nem tartasz igenyt az etelre akkor ezt jelzed. Ugyanis most a futart sikerult megszivatnod, aki valoszinuleg nem tehetett arrol hogy hany cimre kuldtek el, illetve hogy mikor sult meg a pizza es tudott elindulni hozzad...
3/11 anonim válasza:
Simán kinyithattad volna, ennyi késés után lehet, hogy olcsóbban is odaadta volna, vagy megmondhattad volna neki, hogy nem kéred már. Ennyivel csak azt érted el, hogy megjegyezték, hogy átverés volt a cím.
4/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Csak mert egy 10 éves korrektebül elintézte volna.
5/11 A kérdező kommentje:
Na nehogy mar vevokent en torjem magam, magyarazkodjak es telefonalgassak ezek utan.. Most is hivnak a pizzeriabol kb 1 masodperccet csorrent meg a telefon, amikor megrendeltem elsore fel se vettek csak masodjara. Mmost komolyan ezek utan en erolkodjek?
Egyebkent megjegyezhetik a cimet, soha tobbe nem fogok toluk rendelni...
2016. jún. 10. 14:19
6/11 anonim válasza:
Ha túl nagy tahó vagy ahhoz hogy felvedd a telefont és belenyögd hogy nem kéred és helyette az ártatlan futárt szopatod, akkor az a te szegénységi bizonyítványod. Mi közünk nekünk ehhez? Legyél boldog a semmivel, f_szparaszt.
7/11 anonim válasza:
Ja most nézem csak, kedves fajgyűlölő erikánk vagy. Akkor nem csodálom, sejtettem hogy az életben is ekkora bunkó p_ina vagy. A pizzéria helyében én felhívnám az összes vendéglőt hogy tegyenek feketelistára.
8/11 anonim válasza:
Az "ontudatos pi*sa" kifejezes mellett a te fenykeped van az ertelmezo szotarban...
9/11 anonim válasza:
"Az üzenet szövege: Nem vagyok faj gyulolo van fekete ismerosom. Ellenben a hozzad hasonlo liberalisoknak a gyulolet az eletuk. Tokeletes bizonyitek vagy ra."
Alpári tahó és még privátban is zaklat.
10/11 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy törd magad, de ha már hív, meg csenget akkor legyen benned annyi, hogy beszélsz vele, nem pedig elbújsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!