Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Rendeltem webshopbol egy...

Rendeltem webshopbol egy ruhát, de már nem kell nekem. Postán maradó csomagként kértem. Származik valami bajom abból ha nem veszem át?

Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 09:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. De mondjuk jelezhetted volna a webshop felé az "elállási szándékod". Ez a webshopnak most mínuszos kiadás miattad. Máskor felelősségteljesebben rendelj!!! Ja, és valószínű a webshop fekete listájára kerülsz és következőre onnan nem biztos kapsz bármit is.
2015. okt. 23. 09:18
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Kamu.

Nincs olyan webshop, amelyik utánvéttel így postázna. Szinte 100%-ban valamilyen, velük szerződésben álló, futárcéggel postáznak.

Postán maradót legfeljebb előre utalás esetén vállalnak, de az meg nem hihető, hogy te előre átutaltad, aztán nem akarod átvenni.

2015. okt. 23. 09:40
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

2.

Mérhetetlen baromságot írkálsz.

Kérdező

Nem lesz belőle semmi, max tiltanak.

2015. okt. 23. 09:42
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

3.

Dumálni könnyű.

Mutass egy olyan webshopot, ahol így postáznak, és ahol semmilyen következménye nincs annak, ha nem veszed át a küldeményt!

2015. okt. 23. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
6%

#4: "3.

Dumálni könnyű.

Mutass egy olyan webshopot, ahol így postáznak, és ahol semmilyen következménye nincs annak, ha nem veszed át a küldeményt!"

Okoska, csak google-n beírtam találomra (mert többet is tudnék sorolni) és lásd...tessék!

[link]

De viszont ráterhelik a rendelre a postaköltséget utólag ha nem veszi át!

2015. okt. 23. 10:35
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. Mikor megrendelted a cuccot "tudomásul vetted", hogy fizetési kötelezettséged van. Viszont bármilyen neten rendelt termékre érvényes, hogy ha 14 napon belül jelzed nekik, hogy elállsz a vásárlástól, akkor visszakapod a pénzt. Viszont a termék visszaküldésének költsége téged terhel.

De egyébként meg az a legtisztább, ha felhívod a vevőszolgálatot és ott majd pontosan eligazítanak.

2015. okt. 23. 10:41
 7/10 anonim ***** válasza:
25%

5.

"Okoska, csak google-n beírtam találomra (mert többet is tudnék sorolni) és lásd...tessék!"

Ne fölényeskedj, hanem próbáld megérteni amit olvasol!

Ezt írtam:

"Mutass egy olyan webshopot, ahol így postáznak, és ahol semmilyen következménye nincs annak, ha nem veszed át a küldeményt!""

Erre te belinkelsz egy oldalt, ahol ez áll:

"Ezt követően, ha Ön nem veszi át, akkor a csomagot visszaküldik a részünkre és ez esetben Önre kell terhelnünk a ki- és visszaszállítás költségeit."

Tehát van következménye annak, ha nem veszi át.

2015. okt. 23. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

70%

Te komolyan olyan ostoba vagy, hogy az már fáj.

Mikor ezek a szarok bejöttek nálunk a suliban, de azóta is "menő" azzal szopatni a másikat, hogy a nevére rendelsz mindent szart.

Elég tudni a nevét meg a címét.

Így vittek ki haveromnak egy 500 ezer forintos biciklit, de mentek laptopok, fényképezőgépek minden más.

Ez nem bizonyító erejű, hogy valaki, valakinek a nevére meg címére küldött valamit ugyanis, ahogy írtam, bárki tudhatja és beütheti....

Ennyi, de hisztizzél, úgy se fogsz belőle engedni már most látom...

2015. okt. 23. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Jah és itt van, hogy a magyar posta vállal üzleti, azaz nem lakossági futárkodást is, kifejezetten online boltoknak.

És mielőtt okoskodnál, mert úgy se találod meg:

[link]

Ezen belül:

Egy szolgáltatás, amely nemcsak a küldemény feladójának kényelmes, hanem annak a CÍMZETTNEK VAGY VÁSÁRLÓNAK is, aki az árufizetést választja.

2015. okt. 23. 20:36
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

És még annyit, hogy te mutassál már nekem olyat, hogy valakire ráterhelték azt a 900 forintot, hogy nem vette át..

Mert én csak olyat láttam, hogy nem lett semmi, de abból kismiliót...

2015. okt. 23. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!