Mit lehet tenni, abban az esetben, ha valakit sokadszorra tesznek ki mindig más munkahelyéről, pedig jó munkaerő és jó képességű?
Figyelt kérdés
Ez az az ember, aki tényleg minőségi munkát végez és ő az, aki igazán belead a kasszába. Hosszú szünetek vannak a munkavégzések között.
Előfordulhat, hogy valaki azt figyeli mikor kap állást és tesz róla, hogy kikerüljön onnan? Nem lehet más csak rendőr. Másra nem tudok gondolni. Vagy rokon vagy valamelyik kolléga.
2016. jún. 4. 19:54
1/7 anonim válasza:
És ugyan ez a háttérben álló gonosz hatalom mivel tudna mindenkit meggyőzni arról, hogy ki kell rúgni ezt a szorgos embert? Ez az elmélet kicsiben ugyanaz, mint "a gonosz háttérhatalom miatt szar az életem". Nem lehet, hogy valami probléma csak van a munkavállalóval?
2/7 Alain Delon válasza:
Mások is tudják róla, hogy ő egy "minőségi munkaerő" vagy csak ő?
3/7 anonim válasza:
Én nem igazán hiszem,hogy egy "jó képességű,jó munkaerőt" csak úgy "kitesznek" minden munkahelyről.Azt sem igazán tudom elképzelni,hogy egy rokon,hogyan tudná minden munkahelyről kirúgatni(és miért?).Rendőrrel ugyanez a helyzet.A "valamelyik kolléga" meg végképp értelmezhetetlen.Minden új munkahelyén lenne egy ilyen kolléga?Akkor viszont nem lehet,hogy mégis benne van a hiba?
4/7 MZ.per.X válasza:
A jó képességű, jó munkaerőt nem szokás csak úgy kidobni, sőt, ha pénzt hoz a cégnek, akkor lehet akármekkora s..ggfej, akkor sem engedik el...
5/7 anonim válasza:
Ugye nem te vagy az a jó munkaerő?
Mert a kérdésed alapján....
6/7 anonim válasza:
Akkor a "jó munkaerőnek" esetleg el kellene gondolkodnia, hogy vajon tényleg olyan jó-e...
7/7 A kérdező kommentje:
2-es válasz, igen mások is tudják róla, hogy ő egy remek munkaerő elképesztő teljesítménnyel.
2016. jún. 6. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!