A mobilszolgáltató az érintettnek miért tagadhatja meg a saját cellainfóinak a kiadását?
Nekem ezen múlna speciel az, hogy egyáltalán indítok-e pert, mivel másképp nem lehet semmit bizonyítani. Azaz elég nagy érdekem fűződik hozzá.
Erre közlik, hogy nem adják, csak bírósági kikérésre. Na de ha azt se tudom, hogy az megvan-e még pl időben vagy mennyire pontosak a cellainfók, akkor ugye az egész bizonyíthatóság válik kérdésessé,azaz anélkül nem indítok pert, hiába fontos.
De én azt nem értem az egészben, hogy a saját mobilom adatait miért is nem kérhetem ki? hát pl vonatokon a kamerafelvételt is kikérhetem, ha jogos érdekem fűződik hozzá stb. Akkor ez miért más?
pedig megesküszöm neked, hogy a biztonsági kamerafelvételeket tök simán kiadták nekem, mikor a vonaton eltűnt a pénzem.
szóval valami nem stimmel, ezen kívül visszaélni, mivel? hát az én saját személyes adatom, ha NEKEM kiadják a sajátomét, utána már az én gondom, ha valaki visszaélne vele. ez olyan , mintha azt mondanád, hogy nem árulják el a betegségeidet a kórházban, mert azok túl érzékeny különleges adatok, és könnyű velük visszaélni.
nem okés valami, kell itt lenni egyéb jogi szabályozásnak ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!