2/9 anonim válasza:
Telenor. Nem teljesen, kicsit drágák a percdíjak, valamint a net is kissé drága.
5/9 anonim válasza:
T-mobile: néha szórakozik a hálózat (szerencsére azért nem napi szinten, évente 1x-2x futok bele), illetve drágák a készülékek, de ezt leszámítva meg vagyok elégedve. Váltanék, ha találnék jobbat, de másik kettővel rosszabbak voltak a tapasztalataim.
6/9 schumilex55 válasza:
Én T-mobilos vagyok és nekem sem volt semmi gondom vele.
A lefedettsége nem a legjobb azon a helyen ahol lakom de én többnyire nem használom a mobil netet így ez engem nem igazán zavar.
Akkor ár különbség nincs azért de valamennyi tényleg van.
8/9 anonim válasza:
Telenor. Tizensok éve ott vagyok. Semmi gondom vele. A csomagok között is mindig megtalálom a megfelelőt számomra. Lefedettség gondom nem volt idáig.
Az emelések meg mindegyik szolgáltatónál megvannak sajnos.
9/9 schumilex55 válasza:
Ezt azért kijavítanám: Akkor helyett AkkorA
Mert ez így máshogy hangzik.
Egyébként miért írja mindenki hogy teljes mértében? Indoklás nincs? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!