Nagyon nácisnak tűnik a törvénymódosítási javaslatom arra a problémára, hogy az emberiség és magyarország átlag IQ ja folyamatosan csökken?
Ezt a problémát ideje volna orvosolni, ugye? Nekem az ötletem: A szüléshez való jog tételhez kötése, a következő módon, csak magyarországot tekinve: Úgy közelítem meg a problémát, hogy az átlag IQ csökkenése a természetes kiválasztódás hiányának eredménye.
A genetikája az átlag embernek romlik. Magyarország átlag IQ ja 98, ennek a 120% át vesszük, és csak azokat a nőket engedjük szülni a kórházban, akinek megvan a 98*1.2 IQ pontja. Így azok a gének szaporodhatnának, amelyek előnyösebb intellektuális képességeket hordoznak, így a születendő gyermek, amennyiben értelmesebb szülőktől lett, fejlettebb lesz ezen képességre, és ez jó, hisz minden országnak szüksége van az okosabb gyerekekre. Aki pedig a korlát alatt van, azt börtönbe zárják bűncselekmény miatt, amennyiben kórházban kér segítséget a szüléshez és szaporodni akar.
Az okosabb utód okosabb szülőktől bizonyított tény, a két tényező közé párhuzam vonható.
Ezt természetesen közel sem 120% ra kéne állítani, mert akkor összeomlana a nyugdíjazási rendszer. De egyre följebb, a várható szaporulattól és a létszámtól függően. De országonként ez az arány változó lenne, de így növekedne az átlag IQ.
A megoldás 99%-ban humánus.
Mit gondoltok, kifejtenétek a véleményetek?
Szerintem egyáltalán nem csökken az IQ. Miért csökkenne?
Egy forrás.......nem forrás. Egyébként vannak fenntartásaim ezen oldal hitelességét illetően.
"Úgy közelítem meg a problémát, hogy az átlag IQ csökkenése a természetes kiválasztódás hiányának eredménye."
Ez baromság. Sehol nincs előírva, hogy mindig a magasabb IQ-jú emberek lennének életképesebbek. Sőt, gyakran a primitívebb az életrevalóbb.
A természetes kiválasztódás soha nem szűnik meg. Igazából azt sem tudjuk megmondani, hogy mi természetes és mi mesterséges.
anno a főiskolán, amikor pszichológiát tanítottak nekem jó sok ideig, akkor megtanultuk az IQ fogalmát
IQ, amit az IQ teszt mér ...na, pont ennyire egzakt
amúgy meg a kérdező az élő bizonyíték arra, hogy csökken az átlag intelligencia ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!