Nagyon nácisnak tűnik a törvénymódosítási javaslatom arra a problémára, hogy az emberiség és magyarország átlag IQ ja folyamatosan csökken?
Ezt a problémát ideje volna orvosolni, ugye? Nekem az ötletem: A szüléshez való jog tételhez kötése, a következő módon, csak magyarországot tekinve: Úgy közelítem meg a problémát, hogy az átlag IQ csökkenése a természetes kiválasztódás hiányának eredménye.
A genetikája az átlag embernek romlik. Magyarország átlag IQ ja 98, ennek a 120% át vesszük, és csak azokat a nőket engedjük szülni a kórházban, akinek megvan a 98*1.2 IQ pontja. Így azok a gének szaporodhatnának, amelyek előnyösebb intellektuális képességeket hordoznak, így a születendő gyermek, amennyiben értelmesebb szülőktől lett, fejlettebb lesz ezen képességre, és ez jó, hisz minden országnak szüksége van az okosabb gyerekekre. Aki pedig a korlát alatt van, azt börtönbe zárják bűncselekmény miatt, amennyiben kórházban kér segítséget a szüléshez és szaporodni akar.
Az okosabb utód okosabb szülőktől bizonyított tény, a két tényező közé párhuzam vonható.
Ezt természetesen közel sem 120% ra kéne állítani, mert akkor összeomlana a nyugdíjazási rendszer. De egyre följebb, a várható szaporulattól és a létszámtól függően. De országonként ez az arány változó lenne, de így növekedne az átlag IQ.
A megoldás 99%-ban humánus.
Mit gondoltok, kifejtenétek a véleményetek?
Erre már feltalálták a mesterséges megtermékenyítést.
Annak van egy speciális fajtája, ahol már mesterségesen meghatározható az is, hogy a gyerek milyen szemszínt örököl.
Ugyanígy, valószínűleg a jó génekkel is lehet "programozni".
Miért csak az IQ számít? Az az intelligenciának egyébként is kis szelete. A magas IQ egyébként sem jelent normális, hasznos életet, hisz sok minden más is kell hozzá. Sok, önellátásra képtelen autistának van kimagaslóan magas IQ-ja, de sorozatgyilkosok és más bűnözők is büszkélkedhetnek magas értékekkel. Sok MENSA-tagnak sima munkája van, pl. kidobó egy 192-es IQ-jú pasas.
Egyébként ha mindenki szuperintelligens lesz, akkor ki lesz takarítónő, buszsofőr, eladó, kertész stb. Több olyan "alantas" munka van, amit egy zseni nem végezne el.
Egyébként a magas IQ és a pszichés betegségek kéz a kézben járnak.
Különben melyik IQ-tesztet alkalmaznád? Mert ugye többféle van.
Elolvastam a kérdésed. Értem a mondanivalód, de ki fogja azt eldönteni, hogy ki szülhet gyereket? talán Te, vagy ki? Nagyon nem egyszerű szálakat pengetsz.
Istenadta jog a szaporodás. A tüntetések nagysága leírhatatlan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!