Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vona Gábort feljelentették?...

Vona Gábort feljelentették? Mégis mi jogon?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nem Vona Gábort, és a Jobbikot kéne támadni, hanem mindenkinek el kéne gondolkoznia azon, hogy ki áll a magyarok mellett és ki nem!Szerintem 1 értelmű.Csak meg kell nézni az elmúlt éveket.És pl:Orbán, ha annyira nagy magyar, akkor miért nem lépett fel az ellen, hogy Simon Perez kijelentette hogy FELVÁSÁROLJUK MAGYARORSZÁGOT?Milyen országban fogjuk felnevelni a gyermekeinket?Egy második Izraelben, vagy MAGYARORSZÁGON?Én az utóbbit választanám, mert a MAGYAROK nem rabszolgának születtek,és MAGYARNAK LENNI A LEGCSODÁLATOSABB DOLOG A VILÁGON!!!
2010. ápr. 14. 16:27
 32/35 anonim ***** válasza:
Igen!Magyarok 2/3-a, én inkább úgy mondanám, hogy nemzet érzelmű, és szereti a hazáját, csak még hisznek a szép szavakban.De nem baj!Ez a pár(fideszes)év,arra lesz jó, hogy az emberek szeme végre kinyíljon(csak nehogy túl késő legyen).És arra hogy a Jobbik bebizonyítsa azt, hogy NEM SZÉLSŐSÉGES, NEM FASISZTA, NEM EGY ÚJABB HAZUDOZÓ POLITIKAI ERŐ, HANEM EGY IGAZ NEMZETI PÁRT.(ellentétben a többivel).Csak az a baj, hogy az emberek már nem tudják elhinni azt, hogy ilyen is van,mert már megszokták hogy mindig átverik őket.Na ez a szomorú!!!Nem beszélve a hazug médiáról!!!
2010. ápr. 14. 16:49
 33/35 anonim válasza:
44%
Mert egy kötözni való sültbolond.
2010. ápr. 16. 10:22
 34/35 anonim válasza:
mindenki mással foglalkozik. Miért?
2010. ápr. 16. 11:50
 35/35 anonim ***** válasza:
69%
Miért ne jelenthetnék fel? Egy demokráciában bárki bármiért bárkit feljelenthet, aztán vagy lesz belőle ügy, vagy nem.
2010. ápr. 16. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!