Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vona Gábort feljelentették?...

Vona Gábort feljelentették? Mégis mi jogon?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:04
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
köszi utolsó
2010. ápr. 9. 14:29
 22/35 bumbi02 ***** válasza:
21%
fel lehetne szerintem jelenteni amint megcsinálja azt amit mondott hogy a magyar gárda egyenruhájában vonul be az alakuló országgyülésre...
2010. ápr. 12. 20:41
 23/35 anonim ***** válasza:
27%

hol élsz utolsó? a kommunizmusban? ahol mindenki mindenkit feljelentgetett utálatból. nem érzed magadat szánalmasnak?

mellesleg le kell törnöm a merevedésedet. mellényben megy be, nem a teljes egyenruhában de a teljes egyenruha is legális, mert új.

2010. ápr. 12. 20:44
 24/35 bumbi02 ***** válasza:
30%

ahol mindenki mindenkit feljelentgetett utálatbó

fel LEHETNE jelenteni.. ez egy olyan nyelvtani szerkezet ami azt fejezi ki hogy lenne rá mód, lehetséges lenne...nem mondtam h feljelenteném.. de hogyha már országgyülésbe bekerült akkor már elvárom én hogy viselkedjen ugy... nem gárdás mellénybe kell be vonulni, hanem ugyanugy mint a többi 363 képviselő szépen illendően.. erkölcstan oktatás?...meg illemtan is kéne néha...

2010. ápr. 12. 21:33
 25/35 anonim ***** válasza:

mutass nekem bármi forrást az erkölcsből ami tiltja a mellény viselését.

szóval tudod mindenkivel toleránsnak kell lennünk, de a másiktól nem várhatjuk el ezt? érdekes. ti papoltok a demokráciáról mi?:)

2010. ápr. 12. 21:41
 26/35 bumbi02 ***** válasza:
66%
nem a mellény viseléssel van a gond.. de gondolj bele teszem azt mesterházy meg strandpapucsba menne be az országgyülésre meg pólóban... meg van hogy milyen helyen milyen ruhában illik meg jelenni... én se megyek be étterembe félmeztelenül alsógatyában...
2010. ápr. 12. 22:01
 27/35 bumbi02 ***** válasza:
0%
és kimondta h mindenkivel legyünk toleránsak? ki mondta hogy jó a demokrácia?
2010. ápr. 12. 22:02
 28/35 anonim ***** válasza:

tudod ezt tiltakozásnak hívják. egy mellény még nem olyan húdenagydebeszarok dolog.

nincs szabály rá, hogy csak nyakkendőben meg frakkban mehet be oda. ennyi. a többi pedig már félrebeszéls részedről. lezártnak tekintem a vitát.

2010. ápr. 12. 22:30
 29/35 anonim válasza:
72%
Ettől már csak az nevetségesebb, hogy Vona kijelentette a választások után, hogy: " a magyarok 2/3-a jobbikos, csak még nem tud róla..." :DDDDDDD akkor ezek szerint a magyarok 2/3-a milliomos, csak még nem tud róla. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. ápr. 13. 09:06
 30/35 anonim ***** válasza:
28%

Azt h a magyarok 2/3ada Jobbikos,csak nem tud róla úgy értette gondolom h vannak annyian csak nem vállalják fel.Több ismerősömtől hallottam h a szíve a Jobbikhoz húzta,de az esze a Fideszhez...szal ennyi.

Elég sok Jobbikos van Magyarországon,sokan egyet értenek vele,de mégis a Fideszben reménykednek még.És azért valljuk be elég jó h 3.ok lettek,úgy h az MSZP cs 2%-al "győzte" le őket...azért ez is mutat vmit..

2010. ápr. 14. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!