Vona Gábort feljelentették? Mégis mi jogon?
hol élsz utolsó? a kommunizmusban? ahol mindenki mindenkit feljelentgetett utálatból. nem érzed magadat szánalmasnak?
mellesleg le kell törnöm a merevedésedet. mellényben megy be, nem a teljes egyenruhában de a teljes egyenruha is legális, mert új.
ahol mindenki mindenkit feljelentgetett utálatbó
fel LEHETNE jelenteni.. ez egy olyan nyelvtani szerkezet ami azt fejezi ki hogy lenne rá mód, lehetséges lenne...nem mondtam h feljelenteném.. de hogyha már országgyülésbe bekerült akkor már elvárom én hogy viselkedjen ugy... nem gárdás mellénybe kell be vonulni, hanem ugyanugy mint a többi 363 képviselő szépen illendően.. erkölcstan oktatás?...meg illemtan is kéne néha...
mutass nekem bármi forrást az erkölcsből ami tiltja a mellény viselését.
szóval tudod mindenkivel toleránsnak kell lennünk, de a másiktól nem várhatjuk el ezt? érdekes. ti papoltok a demokráciáról mi?:)
tudod ezt tiltakozásnak hívják. egy mellény még nem olyan húdenagydebeszarok dolog.
nincs szabály rá, hogy csak nyakkendőben meg frakkban mehet be oda. ennyi. a többi pedig már félrebeszéls részedről. lezártnak tekintem a vitát.
Azt h a magyarok 2/3ada Jobbikos,csak nem tud róla úgy értette gondolom h vannak annyian csak nem vállalják fel.Több ismerősömtől hallottam h a szíve a Jobbikhoz húzta,de az esze a Fideszhez...szal ennyi.
Elég sok Jobbikos van Magyarországon,sokan egyet értenek vele,de mégis a Fideszben reménykednek még.És azért valljuk be elég jó h 3.ok lettek,úgy h az MSZP cs 2%-al "győzte" le őket...azért ez is mutat vmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!