Honnan lehet tudni, hogy valakit feljelentettek / eljárás alá vontak?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy a rendőr fog idézéseket kihozni személyesen, de van-e lehetőség utánanézni akár interneten, akár rendőrségen személyesen, hogy folyik ellene eljárás-e?2010. máj. 3. 16:37
1/3 anonim válasza:
Egy rendőr sem vitt még idézést személyesen. Max előállítási parancsot.
2/3 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, bemész a illetékes kapitányságra, jelentkezel az ügyeletes tisztnél, és megkérded milyen eljárás folyik ellened és ki vezeti. Utána kérsz személyes beszélgetést a nyomozás vezetőjével és ő mindent elmond amit lehet, mármint ami nem titkos, mert ilyen is van még le nem zárult nyomozás esetében.
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem hoztak már ki személyesen tanúnak idézést!
Tehát, ha bemegyek a rendőrségre, és utánakérdezek, akkor közlik velem, hogy folytatnak-e ellenem bármiféle eljárást? Ha esetleg eljárás ismeretlen személyként kerül megindításra, amiről később az derül ki, hogy én voltam, akkor mi a helyzet? Amúgy bármelyik kapitányságon szóba állnak velem, vagy csak a lakóhelyem szerinti rendőrségen?
2010. máj. 3. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!