Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetnék Észak-Koreában...

Hogy lehetnék Észak-Koreában rendőrnő?

Figyelt kérdés

Imádom ezeket a videókat: [link]

Hogy juthatnék ki, hogy ilyen forgalomirányító lehessek? Vagy metróvezető? Mit kell hozzá tudnom a koreai nyelven és a 긴 라이브 김정은! skandálásán kívül?

2016. máj. 8. 02:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

"Miért vesz itt mindenki minden kérdést komolyan? "

Ja? hogy poén volt? Ez esetben: háháháháhhhhá!

2016. máj. 8. 16:59
 12/16 anonim ***** válasza:
94%

"Miért vesz itt mindenki minden kérdést komolyan?"

- Talán mert az komolytalan kérdésekre külön rovat van. A Te reakciód sokkal érthetetlenebb.

2016. máj. 8. 17:09
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

Muszáj pont egy komoly rovatban trollkodni?

Képzeld vannak itt emberek akik tényleg komoly, fontos, érdemi kérdéseket tesznek itt fel. Olyanokat, amik kihatnak az életükre mint pl. gyerektartás, bontóper, büntetőügy, cégalapítás, peres eljárás, szerzői jog stb.. Több jogász is rendszeresen átfutja ezt a rovatot és válaszol a feltett kérdésekre. Ezzel segítenek olyanokon akiknek nincs pénzük ügyvédre.

Legközelebb légy oly kedves és keress más rovatot a trollkodásra. Vagy még jobb: 22 évesen nőj fel és ne trollkodj mint egy 14 éves.

2016. máj. 9. 10:15
 14/16 A kérdező kommentje:
Jó, oké, csak túl jó kedvemben voltam. De ha már feltettem a kérdést, valaki esetleg tudja a választ (minden viccet félretéve)?
2016. máj. 10. 01:21
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
jot vihogtam mar a kerdesen is de a valaszokon meg tobbet!
2016. jún. 2. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehetetlen ott letelepedni. Egykor Dél Koreában állomásozó dezertált amerikai katonák is kaptak menedékjogot a népi Koreában.

De ne azzal kezd, hogy rendőr szeretnél lenni, mert akkor felmerülhet a gyanú, hogy kémkedés céljából szeretnél beépülni fegyveres testületekbe.

2016. júl. 13. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!