Meztelenül ajtót nyitni - milyen esetleges jogi
következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Kezd tele lenni a hócipőm a házaló kéregetőkkel, reklámügynökökkel, Jehova Tanúival. Arra gondoltam egy itteni ötlet nyomán, hogy néhány embernek elveszem a kedvét a bosszantó házalástól azzal, hogy anyaszült meztelenül nyitok ajtót, mondván most estem ki a fürdőkádból mert hallottam hogy csöngetnek. Aztán eszembe hjutott hogy akár viszafele is elsülhet, hiszen feljelenthet szeméremértésért. Ugyanakkor az otthonom területét nem hagytam el, otthon meg meztelenül is lehet tartózkodni ha jól tudom (minek jött oda), ezért érdekelne hogy lehet-e valami jogi dolog belőle vagy szimplán lesz egy kisebb traumája a drága jehovásnak és békén hagy után a marhaságaival.
2016. ápr. 12. 21:47
1/10 anonim válasza:
Ajtószámodat cseréld 666-ra, tegyél ki egy vasvillát az ajtóba és írd ki Ördög vagy Ördögné az ajtóra.
2016. ápr. 12. 21:51
2/10 anonim válasza:
Pasi vagy? Megyek hozzád csengetni én is cukifiú. ;P
2016. ápr. 12. 21:56
3/10 anonim válasza:
Ird ki az ajtodra, hogy "harapos kutya / a lakas tulajdonosa nem visel ruhat".
Igy beveded magad :P
2016. ápr. 12. 22:08
4/10 anonim válasza:
Szerintem ha üvöltve nyitsz ajtót egy baltával a kezedben, akkor is eléred ugyanezt a hatást.
2016. ápr. 12. 22:08
5/10 anonim válasza:
Ha nő vagy, kiteszed magad annak, hogy tolakodni fognak vagy meg is erőszakolnak.
Ha férfi vagy, hamarosan egy (vagy több) böszme homár fog csöngetni nálad, amint megneszeli, hogy egy férfi meztelenül nyitogat ajtót, és hamarosan elöntheted a személyes tapasztalataid alapján, hogy beállsz-e a homárok közé.
2016. ápr. 12. 22:32
6/10 anonim válasza:
Nincs semmijen jogi következménye. Nálunk lakott egy bolond pár. Ahogy áltál a kapuba a konyha ablakon belátál nem volt felrakva függöny. Az volt a kedvenc szorakózásuk, hogy oda felfeküdtek az asztalra és ott keféltek. Azon kivül, hogy mindenki utálta őket meg rossz szemmel néztek rájuk azon kívül semmi nem volt
2016. ápr. 12. 22:33
7/10 anonim válasza:
A saját ingatlanod területén vagy, azt csinálsz, amit akarsz, nem közszeméremsértés a meztelenkedés. A becsengető akárkit nem hívtad, magától ment oda, vessen magára. Egyébként minek nyitsz ajtót?
2016. ápr. 12. 23:41
8/10 anonim válasza:
Ne nyiss ajtót, de egyébként ahogyan fent is írták amíg a saját lakásodban vagy nem tehetnek veled semmit.
2016. ápr. 13. 11:13
9/10 anonim válasza:
Ha ez közterületről jól látható, akkor kaphatsz szabálysértés miatt bírságot (történt már hasonló). Tévképzetekkel ellentétben saját területen se tehetsz azt, amit akarsz.
Bár semmi esély, hogy emiatt bárki is rendőrt hív, és nyilván nem fogod pucéran megvárni, míg kiérkeznek.
2016. ápr. 13. 18:31
10/10 anonim válasza:
Jogilag semmi következménye nincs, mert amíg az ajtón belül vagy nem követsz el bűncselekményt, mivel nem vagy közterületen és nem szexuális indíttatásból teszed. A lényeg, hogy ne lépj ki a küszöbön túlra.
Viszont mielőtt ajtót nyitsz, érdemes ellenőrizni hogy ki az, mert ha az anyósod, vagy a szomszéd, akkor kellemetlen lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!