Hogy lehetnék Észak-Koreában rendőrnő?
Imádom ezeket a videókat: [link]
Hogy juthatnék ki, hogy ilyen forgalomirányító lehessek? Vagy metróvezető? Mit kell hozzá tudnom a koreai nyelven és a 긴 라이브 김정은! skandálásán kívül?
1. Gyakorold az éhezést. Az ottani fejadagoktól garantáltan lemegy a felesleg.
2. Igen, a skandálás isfontos. A lényeg az ütemen van, Aki kilóg a sorból, azt lekaszálják, mint a hamar növő búzát.
3. Szokasd magad a spártai életmódhoz. Nincs buli, pia, haverok. Csak a párt. a munka, és a legfőbb vezető.
4. Légy tökéletes. Aki hibázik azt nem szeretik, és általában nem kap második esélyt.
Egy jó kis igaz-koreai rendőrnő?
Húú...beindította a fantáziámat. ;) :DDD
#2 Szerencsére nekem sose volt.
#4 Nem mintha lenne rajtam felesleg, az orvosok így is hizlalni próbálnak egy ideje, nem se szeretek enni. És nem járok buliba, alkoholt se iszom.
Jut eszembe. Miért vesz itt mindenki minden kérdést komolyan? Nem akarok oda menni, de kíváncsi voltam, milyen reakciók jönnek egy ilyenre. :D
22/L
Kedves kérdező! Nemírtam, hogy Rajtad van felesleg, csak azt hogy lemegy ha van.
Amúgy meg Te kezdted a poénkodást a kérdéseddel, nem értem mi a gond a válaszokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!