A mellettünk lévő Spar folyamatosan lejárt termékeket árul. Hova fordulhatok ezzel a problémával? Zöldeskék hústermékek, rothadó zöldségek stb.
"Hova fordulhatok ezzel a problémával?"
A mellette levő kisboltba.
Némi iróniával írtam, nem tudom hogy van-e mellette kisbolt, és persze nem is úgy gondoltam hogy ott panaszkodj, hanem akkor ott vedd meg. Ők nem tehetik meg hogy lejártat áruljanak, mert így is alig élnek meg.
Mobiltelefonnal azért lehet fényképezni, úgy, hogy azt ne vegyék észre. Mondd hogy smst irsz, és ahhoz aztán semmi köze a biztonságiőrnek.
Amúgy egy telefon a helyi figyasztóvédelemnek és mennek ellenőrizni, ha egy telefon nem elég telefonálj annyiszor ahányszor lejárt árut látsz. Nálunk a kisboltban folyton van lejárt áru, már volt is kinn a figy.védelem párszor! Azóta javult a helyzet, de nem tökéletes!
nem kell semmi, felugrasz a Fogyasztóvédelem honlapjára, e-mailben leírod a panaszod és már mennek is az ellenőrők.
Én többször jelentettem már be és mindig valami elképesztő rövid időn belül kivizsgálták az ügyemet (volt, hogy csináltak próbavásárlást is) és meg is írták az eredményét.
Én nagyon korrektnek találtam őket.
És én is a Spart panaszoltam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!