Hova fordulhatok ezzel a panaszommal?
BP 18. kerületbe járok középiskolába. A történelemtanárunk egyszerűen őrült. Megbuktatott, pedig egész évben tanultam az óráira (más tantárgyból tanulás nélkül is 4-es vagyok, nagyon jó a memóriám), minden feladatot tökéletesen elvégeztem, mégis mindenre 1-est, max 2-est adott.. Másoknak meg ny*lja a popsiját, a nagy semmire adott 4-est.
Szóval a lényeg, hogy megbuktatott. Nemsokára pótvizsga, és elkezdtem felvenni a kapcsolatot azokkal, akik tavaly nála pótvizsgáztak. Azt mondták, hogy velük is ezt csinálta, és a pótvizsgán az elején már kijelentette, hogy meg fog bukni, és nem is figyelt arra, amit mondott a gyerek.
A tanárnak nagy befolyása van a tanáriban és az igazgatónál, így kiröhögték azt a pár bukott gyereket az igazgatóiba.
Nem akarom ennyibe hagyni, mert elég szégyen 4,2-es átlaggal évet ismételni! A felesleges köröket nem akarom lefutni újra.. (igazgató)
16/L
Ezzel bizony sehová:)
Ha meg akar buktatni, meg is fog. :)
Csak én ezt nem akarom ennyibe hagyni, ráadásul jövőre is ő lesz a tanárom...
Sose voltam vele bunkó (bár ez alap), nem beszélek vissza, ha mondanak valamit, megcsinálom.. Tipikus stréber vagyok, és akkor ezt csinálja velem.. :S Sík ideg vagyok
Írtam, hogy nagyon nagy befolyása van a tanári karban. A tavalyiak mesélték, hogy a másik 2 tanár, aki bent volt, ugyanúgy kiröhögte, mint a töritanár...
Az ofő is esélytelen, még le is hordott, hogy milyen lusta vagyok, hiába mondtam el neki mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!