Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy gyereknek van joga kimenni...

Egy gyereknek van joga kimenni gimnáziumban órán a mosdóba?

Figyelt kérdés

Nem engedték ki az osztálytársamat mosdóba (nagy dolog), mert 15 perc van hátra, csak kibírja, de nem bírta ki, gondolom értitek.

Lett volna joga felállni, és kimenni?

És lett volna joga, ha beírja a tanár azt a 5-8 percet késésként, az igazgatónál kérvényezni a kivételét?

Mert én speciel nem vártam volna meg míg magam alá, hanem fogtam volna magam, kimentem volna, és ha beírta volna, másnap reggel tettem volna panaszt, illetve tárgy leadását/más csoportba való kérelmet az igazgatónál.

2016. ápr. 27. 15:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Joga van kimenni.

Máskülönben ez személyi szabadság korlátozása. Márpedig az iskola nem bírálhatja felül a törvényt.

Legközelebb javaslom, hogy űrítsen a tanárra vagy az asztalára.

Ezt most a legkomolyabban mondom.

A tanárt meg lehet perelni mert megalázta a gyereket.

Ezt is komolyan mondom.

Egyébként lett ügy belőle?

2016. ápr. 27. 22:05
 12/16 anonim válasza:
0%

# 2, lehet már tartogatta az óra elejétől fogva.

Én kimentem volna, ha beírják az sem annyira kellemetlen, mint ... Esetleg kiszalad, utána beszél óra utána tanárral, hogy vészhelyzet volt. Ez nekem elég hihetetlen.

2016. ápr. 27. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Megrázó volt ezt olvasni és nagyon szomorú, hogy itt tart 2016-ban ez az ország. A tanárok viselkedése amúgy egyenesen felháborító,ezt általánosságban írom, hallottam több ehehz hasonló estről, de a legazomorúbb az, hogy esélyét se látom, hogy változzon valami, mert ahhoz először is egy normális kormány kellene, amire megint csak nincs sok esély. Meg a magyar népnek fel kéne nőnie végre az európai emberek szintjére agyilag, de sajnos az se fog menni soha igazán. Sajnálom a srácot, remélem kiheveri ezt a dologt idővel, a tanár ellen meg csoportos feljelentést tennék.
2016. ápr. 28. 06:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok és bocs az írási hibák miatt. Ez az ergonómikus billenytyűzet az agyamra megy...
2016. ápr. 28. 06:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Be is perelhetné a diák a tanárt, mert megalázta és a szabadságát korlátozta. A tanárt kirúgnák az állásából.
2016. ápr. 28. 19:56
 16/16 anonim válasza:
# 12 vagyok. Hozzáteszem, hogy ha igaz, akkor a diáknak is érdekes a gondolkodása. Inkább maga alá... mint hogy felálljon és kimenjen a tanár engedélye nélkül. És ha van egy igazolatlanja akkor mi van? Ott a világ vége?
2016. ápr. 28. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!