Népszavazást kell kezdeményezni vagy simán csak engedélyt kérni egy budapesti meztelen kerékpáros felvonuláshoz?
Londoni, barcelonai, stb stb mintára, rengeteg városban tartanak ún. "naked bike ride" napokat a környezetvédelemért, és azért hogy megmutassák, milyen törékeny az ember, így sztem Budapesten is elérkezett az idő, hogy csatlakozzunk ehhez a világméretű megmozduláshoz elvégre a jövőnkről van szó.
Hogyan kell kezdeményezni?
Azért hiper konzervatív keresztyén értékrend, és mindent szabad korlátok nélkül között vannak fokozatok. Egy meztelen kerékpáros felvonulás csak polgárpukkasztásra jó. Ezt a környezetvédelem és a kerékpárosok elfogadásának a nevében tenni, szerintem (liberális gondolkodásúként) is felháborító.
Ha ez a felvonulás arról szólna, hogy az emberi test a maga valójában úgy szép ahogy van, akkor nem zavara egy ilyen felvonulás. Biztos nem mennék el, de egyáltalán nem támadnának visszás érzéseim. De nem győzöm ismételni, hogy komoly problémákat a szólásszabadság, és a nyitott gondolkodás nevében elbagatellizálni nem helyénvaló.
hát továbbra se tudunk elmozdulni a lényegi ellentmondásokról.
mi köze ennek a liberalizmushoz és miért ne lenne köze CSAK NÁLUNK a környezetvédelemhez?
megismétlem: azt akarod beadni, hogy sokszázmillió ember mind idióta, de bezzeg ezek a nagyon erkölcsös és józan magyarok tudják, mit hogyan kell. az ész megáll na. én meg azt hiszem, ha se Barcelonában se Londonban se San Franciscoban se sehol nem okozott lelki traumát e felvonulás, akkor itt se fog (vagy ha igen, akkor ugye haladni kéne a korral, de nem hátrafelé, szal nem Oroszország a példa, bármennyire is ezt próbálják erőltetni, hanem a civilizált országok!)
"Egyre fasisztábbak és kirekesztőbbek vagytok
Nem csoda, hogy a normáisabbjai mind menekülnek innen. Ilyen destruktív közegben nincs jövője egy normálisabban gondolkodó embernek."#30
30-as és kérdező!
Álljon meg a menet. Egy perverz torz társadalomra nézve KÁROS dologról van szó.
Miért káros?
Mert A környezetvédelem óriási, világméretű problémájára aggatjátok fel ezt a perveziót!!!! Egy óriási rohadt hazugság az egész! Magatokat akarjátok mutogatni- tegyétek, rohadtul nem érdekel, tőlem járjatok pucéran mindig, leszarom, de a környezetvédelmet hagyjátok ki!!
Hacsak nem vagytok értelmi fogyatékosok, ti is a perverziótok mellett : ezt ti is pontosan tudjátok, hogy ennek semmi köze, hatása a környezetvédelemre nincs
.
Rohadt erőszakos, fasiszta módszer ez
- és gyalázatosan rasszista, ahogy a magyarokat szidjátok!
Ezt lehet ,ugye, ezért nem jár ma börtön, büntetés.
Csak hogy képben legyetek, ki a kirekesztő, rasszista dög - ti vagytok.
Takarodjatok a hazánkból!
"azt akarod beadni, hogy sokszázmillió ember mind idióta, de bezzeg ezek a nagyon erkölcsös és józan magyarok tudják" kérdező
Ma az a sokszázmillió? Mindig a végére írsz egy nullát, ahogy itt küzdesz a perverz hajlamaid kiéléséért??
A kérdező estében nem vagyok biztos, hogy nem értelmi fogyatékos,ez esetben elnézést kérek, aki beteg azt gyógyítani kell.
Jobbulást, és menjetek innen, bújjatok a sokszázmillió valagába.
Nagyon jó ötlet, én támogatom. Pár éve én is gondolhoztam már rajta, hogy nálunk vajon miért nincs ilyen meztelen biciglizés, és hogyan lehetne, ilyet megszervezni ?
Én megyek.
miért mindig az ilyen agyanincs emberek nyomják a hülyeséget? :(
"Ma az a sokszázmillió? Mindig a végére írsz egy nullát, ahogy itt küzdesz a perverz hajlamaid kiéléséért?? "
olvasol is, ember? akkor add össze azon városok lakóit, ahol rendeznek évente meztelen bicós felvonulást, és majd mondd el nekem, mennyi lett a végső szám, ok?
küzd a halál ... csak valahogy nem tudom észrevenni a perverz hajlamokat, ellenben akinek egy meztelen ember perverz, vagy akár csak nem természetes, nos ott azért pszichológus kellene, ez teljesen biztos. és ezek az elemek hihetetlen ,milyen erőszakosan tudják nyomni a hülyeségeket, na de megint ott tartunk, hogy mert bezzeg azok a józan életű és okos magyarok ... hihetetlen, az hogyne.
egy meztelen ember perverz az utcán, tereken, igen.
Beteg vagy, és undorító. Befejeztem. Nem fogok perverz magyargyűlölő rasszista dögökkel levelezni tovább, töröltem, ne felelj.
hű most nagyon kétségbe estem. tán nem is fogok aludni :(
azért érdekes h amikor észérvek kellenének és nem csak az álszent fröcsögés, na az nem megy ... hát igen, itt tartunk sajnos.
Én Londonban élek, és bizony megkérdeztem az angol barátaimat, kollégáimat, hogy mi a véleményük a meztelen bicikliző felvonulásról.
A briteknél nagyobb rasszisták nincsenek. Szinte mindenki undorítónak tartotta, és hozzátették, hogy A fene nagy "én mindent megtehetek" liberálisok miatt tartanak ott, ahol tartanak.-
Szóval ne gyere azzal, hogy bezzeg Londonban meg máshol milyen örömmel nézték a felvonulást.. Persze... ahogy a b*zifelvonulást is... A legtöbb kint bámészkodó, ellenzéki.
Arról nem is beszélve, hogy egy olyan városban mint London ahol az ott élők legalább a fele arab, paki, bizony nem a legjobb megoldás meztelenkedni.
Szóval mert vannak páran mint pl te aki szerinte ez csodás dolog, bár értelmetlen (mert ezzel nem véded a környezetet) mindenáron feltűnősködni akartok, és meztelenkedni, az a ti dolgotok. Csináljátok. Ha kaptok engedélyt akkor menjetek pucéran a biciklivel, de ne lepődj meg, ha lesznek olyanok, akik záptojással dobnak meg.. Mert sokan lesznek akiknek nem fog tetszeni..
Egyébként vannak barátaim akik nagy biciklisták. Imádnak biciklizni, de még ők is azt mondják, hogy nem égetik magukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!