Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Népszavazást kell kezdeményezn...

Népszavazást kell kezdeményezni vagy simán csak engedélyt kérni egy budapesti meztelen kerékpáros felvonuláshoz?

Figyelt kérdés

Londoni, barcelonai, stb stb mintára, rengeteg városban tartanak ún. "naked bike ride" napokat a környezetvédelemért, és azért hogy megmutassák, milyen törékeny az ember, így sztem Budapesten is elérkezett az idő, hogy csatlakozzunk ehhez a világméretű megmozduláshoz elvégre a jövőnkről van szó.

Hogyan kell kezdeményezni?

2016. ápr. 21. 09:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
ki gyűlölködik ? mert röhejesnek tartom ezt és alacsony szellemi szintűnek, hogy mindezt "nyitott gondolkodásnak " nevezik - ez nem gyűlölködés - mindezt szeretetből írtam, hogy felhívjam a figyelmet erre a beteg mentalitásra. Jobbulást kívánok!
2016. ápr. 21. 10:03
 12/41 A kérdező kommentje:

hát érdekes hozzászólások vannak itt.

szal ha jól értem, akkor csak Budapesten lenne ez fú de veszélyes és romboló hatású, de minden más városban ahol már régóta van, ott semmi gond ezzel? sőt, ott még a gyerekekre nézve se jelent erkölcsi fertőt? hát mi ez?

a magyar gyerekek ennyire mások vagy mi a baj?

Nem kezdem el sorolni, de utána lehet nézni, hogy a civilizált országokban összesen hány városban tartanak ilyen napot, és érdekes módon, sehol nem volt gond ezzel. na nálunk persze rögtön lenne, csak az okát nem értem.

2016. ápr. 21. 10:08
 13/41 A kérdező kommentje:

na most meg már beteg is aki nyitott gondolkodású ... aha ezt jó tudni azért.

hát ezt akkor magyarázd el az összes londoninak, barcelonainak, san franciscoinak, mexikóinak, los angelesinek ... stb stb, hogy mennyi beteg ember van és mégis elvannak ... hihetetlen. bezzeg a magyarok tök egészségesek agyilag, na ezt jó tudni.

De tényleg érdemes akkor megpróbálni, kíváncsi vagyok milyen indokkal utasítanák el, hiszen tényleg csupán nyitott gondolkodás kérdése, és aztán kivinni az ügyet nemzetközi fórum elé is, nem állni meg magyar bíróságnál.

Hihetetlen ez számomra tényleg.

2016. ápr. 21. 10:10
 14/41 A kérdező kommentje:

"Azért nem árt arra is gondolni, hogy sok gyerek is menni fog, vagy idősebbek"

És kifejtenéd ennek hátrányait? Londonban voltam pl és ott is elég sok gyerek, fiatal jött a felvonulásra, mégse volt semmi gond. Pont ott a beteg agy inkább, aki ezt rögtön összeköti a szexualitással!! Ezen kéne elgondolkodni!

2016. ápr. 21. 10:13
 15/41 anonim ***** válasza:

Szerintem két logikai hiba van ebben az egészben.

1.) Ha a környezetvédelemért szól a felvonulás, akkor teljesen irreleváns, hogy mennyire törékeny az emberi test, tehát nem kell mutogatni.

2.) Ha azért szól, hogy az autósok jobban figyeljenek a kerékpárosokra, akkor ugyan lehetne értelme DE! azzal már rég tisztában van mindenki, hogy hogy is néz ki a teste egy embernek. Azért sokan tusolnak naponta, tehát egy meztelen testet már láttak. Ahhoz sem kell atomfizika, hogy rájöjjön, a sörpocak nem kerékpáros légzsák. Vagyis aki nem figyel a kerékpárosra, nem azt hiszi, hogy terminátorok vannak két keréken. Figyelmetlenség, "kihaénnem" hozzáállás, mezei bunkóság, nemtörődömség. Ezek közül egyiket sem oldja meg a meztelen kerekezés.

Az autós/gyalogos/kerékpáros ellentét egy valós probléma, amit ma Magyarországon illene már végre valahogy rendeznie az embereknek. De egy naked bike ride csak még ellenségesebbé tenné a viszonyt. Ilyen téren a Critical mass sem igazi megoldás, mert az is egy elszeparált felvonulás. Én egy olyan rendezvényt sokkal szívesebben megnéznék , ahol mondjuk leszorít egy autós egy "kerékpárost" (természetesen nem igazi, élő ember), és láthatjuk, milyen sérüléseket szerezne, vagy ugyanígy, ha kihajt egy 50-el érkező autó elé egy figyelmetlen kerékpáros. Sokkal többen mondanák azt, hogy "basszus, oda kéne figyelnem jobban". És a legszebb, hogy autós, és kerékpáros is elgondolkodna.

2016. ápr. 21. 11:49
 16/41 anonim ***** válasza:

azért már hadd ne legyen az a normális, hogy löttyedt tudatú ( ez a 'nyitott gondolkodású'fedőnév alatt futó jelenség valódi tudatállapota) emberek nem bírnak normálisan élni a társadalomban, hadd ne legyen már a magából kifordult exhibicionista magatartás a "szeretet és nyitottság " jelképe. És mindez belemaszatolva a valóban súlyos kérdéseket felvető környezetvédelembe.

Mert a jövőről van szó!

2016. ápr. 21. 11:55
 17/41 A kérdező kommentje:

de továbbra is ott az alapvető kérdés:

az egész világon tehát csak a magyaroknál számít ez betegségnek és löttyedt agynak? Londonban miért tudják abszolút természetesen kezelni? számomra ez a felfoghatatlan, de nincs is rá válasz, ahogy látom ...

2016. ápr. 21. 12:45
 18/41 A kérdező kommentje:

15:

Ha tudod, miről van szó, akkor a világ sok országában ez valójában mindkét dologról szó, általában fel is festik a testükre, hogy "less gas more ass", a fiúk a hasukra pedig, hogy "natural oil" és lefele mutató nyilat.

Tehát egyszerre környezetvédelem + a törékeny test + az ember, mint a természet része.

E három üzenete van mindenhol az eseménynek, de érdekes, hogy nálunk csak a háborgást váltja ki már a gondolat is ... Mikor leszünk már egy normális ország? 50-100 év? vagy akkor se? Komolyan, itt minden mintha hátrafelé haladna, és teljesen immunis lenne a magyar a civilizált országok felfogására, életszemléletére. Hihetetlen ... Tényleg be lennénk oltva kulturáltság ellen?

2016. ápr. 21. 12:49
 19/41 anonim ***** válasza:

az egész világon ez betegség, nem fejlettebb morálisan az a hely, ahol a liberalizmus egy biomasszává silányította az embert. És kártékony- az emberi test szép, a mezítelenségnek helye van - nem az utcán, tereken. A káros hatása pl az egyre gyarapodó csömör érzés, impotencia, és eltárgyiasulás. Szereted a krémest? Az jó is, barátságos hangulatban egy csendes otthonban, vagy kávéházban enni. De ha úton-útfélen tömnék beléd, nagyon hamar kiváltaná a fenti káros hatásokat és undort keltene. Pedig szereted.

De a dolgoknak helyük és idejük van.

Enned kellene egy krémest, mikor a szívedben egy szeretett személy elvesztése feletti fájdalommal mész az utcán.

2016. ápr. 21. 13:00
 20/41 A kérdező kommentje:

hát ez elég kiforgatott egy gondolkodás.

tehát akkor a magyar 10 millió (vagy abból X millió, aki képtelen nyíltan gondolkodni) mind beteg, de a sokszáz millió, akik olyan világvárosokban élnek, ahol ez bizony természetes, nos ők mind agybetegek, ha jól értem.

Ne haragudj, de remélem te is belátod az abszurditását. Most meg már krémeseket is vizualizálsz ide, arról szó nem volt, és sőt, a londoni felvonuláson se láttam senkit krémest enni.

2016. ápr. 21. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!