Vissza vihetem 3 napon belül a napszemüveget?
Figyelt kérdés
Glamour napok keretein belül vásároltam egy Polaroid napszemüveget vasárnap az Aréna plázában. Haza felé jövet Gyöngyösre amíg rajtam volt úgy megfájdult tőle a szemem és a fejem, hogy még ma is érzem. Azt mondták az üzletben, hogy 3 napon belül visszavihetem. De vasárnapi kedvezménnyel 12.000,- Ft-ért vettem 30%-os kedvezménnyel, mától viszont már nem tudok ennyiért venni ott semmit. Vissza kérhetem a termék árát is akár, van erre valamilyen hivatkozási alapom? Köszönettel: Gábor2016. ápr. 11. 13:35
1/2 anonim válasza:
Ha visszaveszik (nem kötelességük egyáltalán, csak szólok), akkor kötelesek pénzt visszaadni ha azt kéred. Nincs olyan, hogy le kell vásárolnod.
2/2 anonim válasza:
Visszaviheted. De boltban meg kell indokolnod, hogy miért . Ha neten rendeled akkor nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!