Magammal vihetem Ausztriába a riasztófegyveremet társasutazáson? Kell ehhez is valami lőfegyver útlevél mint az élesekhez? Az utazási cégnek be kell jelentenem hogy nálam van?
Ne vidd magaddal bakker, mert óriási kockázata van.
Énnekem 5 RECK góliátom van itthon, a házam különböző pontjaira telepítve, élesre vannak töltve, gáz és paprika lövedékek vannak benne, de eszembe se jutna kivinni a házból. Beláttam.
Elkap valami hirtelen dühroham és elkezdesz lövöldözni. Ilyen társas úton könnyen előfordul.
No, egyszer nálam volt a kocsiban. Megbüntettek. Dühöngtem magamban. Majd később igazoltatás volt Komáromnál. Előttem egy motoros, utánam egy szgk. Én, köztük a furgonnal. Közeledtünk a 3 rendőr felé. Kinéztem a vörös-hajú rendőrnőt. Elindult az agyamban a hangya. Felhúztam a stukkert és arra gondoltam, hogyha megállít, pofán lövöm a nőt. Aztán a motort és a szgk-t kiállították, nekem intettek, hogy menjek tovább.
Ha akkor megállítanak, én most böriben lennék, és várnám mikor lesz vége a 10 évnek.
Ne kockáztasd meg, én se vagyok agresszív, soha nem verekedtem, nem kiabálok és mégis.
élesre vannak töltve, gáz és paprika lövedékek vannak benne,
Esetleg,csőre.
"élesre vannak töltve, gáz és paprika lövedékek vannak benne"
He?
# 4/6
Természetesen,aztán,ha jön a rossz arcú majd mondd neki,hogy várjon még egy kicsit, mert összerakod az önvédelmi fegyvered. Biztos meg értő lesz és később megy vissza rabolászni.
Kérdező: Ausztriában szabadon viselhetőek a gáz-riasztó fegyverek, így nyugodtan viheted.
40%: te nem vagy 100-as, ugye tudod? Vagy csak humorizálsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!