Pénzbüntetést szabálysértési elzárásra változtatott a bíró.4-nap börtön?
Kaposvári BV-intézetnél megjelenve,a kapuőr átvette a behívót,elment pár percre a feletteséhez vagy az irodába.
Visszajött és mondta, tudja mit menjen haza!!
2015 júniusába volt, de nem kötöztek?
Szerintem telt ház volt a helyi BV-nél akkor.
Akkor bevitte a számítógépbe az adataimat, mintha ott lettem volna 4-napig?
Hát idén tavasszal bementem reggel 8-ra a Somogy-megyei bíróságra,ahol a bejáratnál a rendész közölte,elmondtam az esetet, nevetett, 9-órakor nyit a büntető iroda, jöjjek vissza. Ott adminisztrátorok vannak, ügy-átvétel, beadványok átvétele.
Hát nem mentem vissza!
De tudom a bíró nevét. Nevessek egyet rajta, mondjam meg neki?
De rendőrségi körözést nem adtak ki. Ezt a BV-nek kellett volna kiadni?
Elévülés itt menni idő?
Nem kaptam semmit, kellett volna szabadulási igazolást adniuk. Ez egy darab A-4-papír.
Nagyon régen mikor 1-napot voltam, kaptam is ilyent.
Az 1-napos szabálysértőket tudják fogadni,ott áll a folyosón,ennyi. De rengeteg adminisztratív munka van vele.
Mivel én 2015-júniusában 4.napos voltam,látták a behívót, időre kellett megjelenni, inkább hazaküldtek.
Csak készültem minden cuccal 4-napra.
Körzeti rendőrtől meg sem merem kérdezni mi van ilyenkor?
A körözést ki adja ki? 2025.-ben is számíthatok rendőrségi akcióra, hajnalban meglepnek és bevisznek ezért?
Köszi 2-év,de mikortól. Elkövetés lámpa nélküli biciglizés 2014. december 05.
Pénzbírság átváltoztatása,börtönbe való megjelenés ideje 2015.június eleje. Ekkor küldtek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!